Preview: Catrice Hop, Hop, Hooray!

Geplaatst door

Met de lente bijna voor de deur is ons verlangen naar frisse kleuren sterker dan nooit. Nagellak lovers kunnen zich verheugen, want Catrice introduceert een aantal coole tinten speciaal voor Pasen met de nieuwe Limited Edition Hop, Hop, Hooray! – verkrijgbaar van midden maart tot midden april 2022. Van créme en nude tot roze en bessenkleur. De tinten zijn absolute klassiekers en kunnen perfect gemixed en gematched worden. Naast de klassieke kleuren biedt de Limited Edition een selectie van mini-pastelnagellakken in de trendkleuren van het Lente/Zomer seizoen 2022. De perfecte producten om vaarwel te zeggen tegen de sombere winter en in de mood te komen voor Pasen en lente met vrolijke kleuren – en ze zijn ook nog eens vegan!


Mini Nail Lacquers 

Catrice Hop, Hop, Hooray! Mini Nail Lacquers Lente op je nagels! De limited edition Catrice Hop, Hop, Hooray! mini-nagellakken komen in een speciale kleine versie en bieden een ware kleurexplosie om het lenteseizoen te vieren. Met de vijf mini-nagellakken in de prachtigste pasteltinten van het komende Lente/Zomer seizoen komen al jouw nageldromen gegarandeerd uit. Geel, roze, groen, paars of blauw – als je nog steeds in een gure winterbui bent, brengt deze Limited Edition zeker wat happy lentevibes op je nagels. Zelfs zonder een topcoat geven de Mini Nail Lacquers een perfecte gelglans finish en blijven zitten tot zeven dagen. Dankzij het praktische mini-formaat en de super schattige dop met een paashaaslook zijn ze een musthave voor in elke handtas!
Adviesprijs €1,99


Catrice IcoNails Gel Lacquers

De Catrice IcoNails Gel Lacquers in een limited paashaaslook bieden een keuze uit vijf tijdloze klassiekers die gegarandeerd matchen met elke outfit en perfecte, kleine cadeautjes zijn om te verstoppen voor Pasen. Van een zacht nude tot een glanzend roze en bestinten, de nagellakken bieden een stijlvolle variatie aan kleuren om je look mee af te maken. De unieke Catrice IcoNails formule verzekert een perfecte gelglans finish en maximale hold tot zeven dagen zonder dat er een topcoat voor nodig is.
Adviesprijs €2,99


>>Lees ook: Flower Tip Nail Art<<

Wat vind jij van deze limited lente editie? Laat het weten hieronder in de reacties of op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *