Preview: essence Herfst/Winter 2020

Geplaatst door

Unieke, inspirerende make-up voor een onweerstaanbare mix van natuurlijke en expressieve looks – dat is de Herfst/Winter Update 2020 van essence. Of het nu gaat om een natuurlijke en verzorgde teint, ogen die schitteren in opvallende kleuren of unieke nagellak – met de nieuwe producten en tools kan elke beauty queen in een mum van tijd haar favoriete look op haar gezicht en handen toveren.
Wij gaan ons uiteraard richten op de nieuwste nagellak kleuren en producten voor de nieuwe essence collectie!
De Herfst/Winter Update is vanaf midden oktober 2020 verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos.


Clean & Care Nail Polish And Clean & Glam Top Coat

Clean & Care Nail Polish & Clean & Glam Top Coat. De nieuwe clean & strong-lijn is een perfecte match voor diegenen die een natuurlijke look en een zuiver geweten willen hebben als het gaat om hun manicure. De formule van de zeven trendy, draagbare nagellakken in de clean & strong lijn verstevigt merkbaar de nagels in slechts één week -met 86% natuurlijke ingrediënten. De clean & glam top coat maakt de perfecte look compleet: met 80% natuurlijke ingrediënten geeft het de nagels een prachtige, glanzende finish met glitterdeeltjes die zelfs biologischafbreekbaar zijn.

Adviesprijs €1,99


Express Nail Dry Spray, Extreme Gel Top Coat & clean & Care Base Coat

Express Nail Dry Spray. Perfect gelakte nagels in enkele seconden zijn geen droom meer dankzij de Express Nail Dry Spray van essence! Spray eenvoudig op de base coat, tussen de afzonderlijke lagen nagellak en op de top coat, wacht telkens 60 seconden -en jouw pas gelakte nagels zijn klaar voor actie zonder een olieachtige laag.

Adviesprijs€2,59

Extreme Gel Top Coat. The gel nail polish top coat reloaded! Net als zijn populaire voorganger is de top coat een must-have voor alle nagelliefhebbers, omdat deze een adembenemend glanzende gelachtige finish achterlaat op de nagels -en dit alles zonder de noodzaak van een LED-of UV-lamp! Bovendien zorgt de nieuwe Top Coat voor een merkbaar langere houdbaarheid van je nagellakkleur -bevestigd door 80% van de gebruikers in combinatie met de shinelast & go!

Adviesprijs€2,59

Clean & Care Base Coat. De clean & care base coat met biologische perzikolie en 95% natuurlijke ingrediënten zorgt voor prachtige, verzorgde nagels en bereidt ze perfect voor op hun favoriete nagellak.

Adviesprijs €1,99


>>Lees ook: Preview: Catrice Herfst/Winter 2020<<

Wat vind jij van deze toevoegingen? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *