Preview: Catrice Herfst/Winter 2020

Geplaatst door

De nieuwste producten voor de Catrice herfst/winter collectie 2020 zijn bekend! Waar de nieuwe make-up producten gericht zijn op nude tinten is bij de nagellak collectie juist aandacht gegeven aan de warme roze tinten. Zowel in de make-up producten als in de nagellak producten is gedacht aan de verzorging van de huid en nagel. Laten we snel kijken naar welke nagel producten we komend najaar mogen verwachten!


ICONails Gel Lacquer 

ICONails Gel Lacquer  blijven tot zeven dagen zitten, bieden een perfecte gelfinish, zijn vrij van microplastics, bieden een optimale dekking en bevatten voedende açaí olie. ICONails Gel Lacquers zijn de ultieme must-haves onder de nagellakken! En nu is de bestsellercollectie aangevuld met vier nieuwe tinten.

Adviesprijs €2,99


No 100, Cuticle Remover En Base & Top Coat

No 100.  Niet allen vier prachtige roze tinten worden toegevoegd maar ook de kleur No 100 – de party animal onder de ICONails, die extra glinsterende parelrosé bevat. Ook dit lakje biedt een perfecte gelfinish, is vrij van microplastics, biedt een optimale dekking en bevat voedende açaí olie.

Adviesprijs €2,99

90% Natural Cuticle Remover. Zeg maar dag tegen overtollige nagelriemen – maar wel voorzichtig! De transparante, op water gebaseerde vegan en alkalivrije textuur van deze Cuticle Remover bevat 90% natuurlijke ingrediënten en heeft een ideale pH-waarde om overtollige nagelriemen op milde wijze te verzachten en zo makkelijk te verwijderen. Dankzij de kwastapplicator is de ultraverzorgende formule met hydraterende glycerine, aloë vera en panthenol makkelijk aan te brengen – nagel voor nagel.

Adviesprijs €3,59

Natural All In 1 Hardening Base & Top Coat. Base coat, top coat, nagelverharder en natuurlijke ingrediënten – de Natural All in 1 Hardening Base & Top Coat combineert het allemaal in één flesje. Gebruik je het als een base coat, dan versterkt en verhardt het de nagels, beschermt ze tegen verkleuring en maakt ongelijkheden glad. Wanneer gebruikt als een top coat geeft het de nagels een transparante glossy finish, zorgt het ervoor dat nagellak langer blijft zitten en voorkomt chippen. De Natural All In 1 Hardening Base & Top Coat bevat 94% natuurlijke ingrediënten en is vegan – een ware all-rounder.

Adviesprijs €3,59


99% Natural Nail Oil

99% Natural Nail Oil. Natuurlijke, perfect verzorgde en gezond ogende nagels – dankzij de 99% Natural Nail Oil. De zachte en fijngeurende, vegan nagelolie bevat 99% natuurlijke- en verzorgende plantaardige oliën, zoals amandel-, macadamia-, kokosnoot- en zonnebloemolie. De nagelolie is gemakkelijk aan te brengen met de pipet en geeft droge nagels en beschadigde nagelriemen in no time een perfect verzorgde look.

Adviesprijs €3,59


>>Lees ook: Preview: Catrice Lente/Zomer 2020<<

Wat vind jij van deze toevoegingen? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *