Preview: Morgan Taylor The Colors Of Petals Collectie 2019

Geplaatst door

De kleur van bloemblaadjes! Geïnspireerd op de zachte en subtiele kleuren van lente bloemen, geeft deze collectie jou de perfecte finishing touch voor elke kleurrijke lente look. The colors of petals zullen beschikbaar zijn in bijpassende Gelish- en Morgan Taylor-formules en in Gelish Two Of A Kind duopakketten. Deze bloemrijke tinten zullen ook beschikbaar zijn in Gelish Dip-poeders. Klik hier voor meer informatie.

De collectie bevat zes lakjes in zachte pastelkleuren in tinten van mooie roze tonen, nude en perzik paars.
Het kleurenpallet voor de aankomende lente collectie is gevuld met zachte tinten die perfect zijn, niet alleen voor dit seizoen, maar het hele jaar door! Hoewel de tinten dicht bij elkaar liggen zijn ze toch uniek op hun eigen manier.

De zes lakjes geven mij een zacht en lief lente gevoel. En zeg nou zelf, deze lakjes wil je toch hebben? Ik kan in ieder geval niet wachten tot ze in de verkoop gaan! Over de kwaliteit van Morgan Taylor ben ik tot nu toe erg te spreken, dus dat verwacht ik bij deze lakjes ook weer. De prijs zal rond de €9,- liggen wat ik voor de grote van het flesje (15ml) en de kwaliteit van de lak een nette prijs vind.


>>Lees ook: Valentijn Nail Art<<

Wat vind jij van The Colors Of Petals Collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *