O.P.I Infinite Shine 2

Geplaatst door

Vandaag heb ik twee verschillende maar beide prachtige lakjes uit de O.P.I Infinite Shine 2 collectie voor jullie getest. Toen ik de lakjes zag werd ik vooral verkocht door de prachtige flesjes met zilveren dop, maar ook de kleuren vielen me op twee kleuren die ik niet vaak zie maar toch meteen mooi vond. Benieuwd of ze ook mooi dekkend op de nagels zijn, let’s see. De lakjes gaan uit de collectie maar zijn nog verkrijgbaar bij big bazar of op www.perfumesclub.nl voor slecht €5,51!


I’ll Have A Gin & Tectonic

De ”I’ll have a gin & tectonic” is een prachtig koraal roze nude kleurtje. Het lakje dekte heel goed! en heeft een prachtige glans. Ik vind dit een perfect lakje voor het voorjaar, fris, zacht en lief. Erg jammer dat dit lakje eruit gaat want hij is zeker het kopen waard! Gelukkig kun je hem nu nog voor weinig scoren. Ook het kwastje werkt zoals we van O.P.I gewent zijn, heel fijn.

O.P.I. I’ll have a gin & tectonic 15ml


Reykjavik Has All The Hot Spots

De ”reykjavik has all the hot spots” is een heel mooi paars lakje met een parel glans en een lichte bruine ondertoon. Geinspireerd op Reykjavik de prachtige hoofdstad van Ijsland. Ik vind dit lakje enorm mooi, de glans is subtiel maar maakt het lakje net even uniek. Ook de kleur zie je niet dagelijks maar kan prima dagelijks gedragen worden. Scoor dit lakje nog snel in de aanbieding want we moeten er helaas afscheid van nemen.

O.P.I reykjavik has all the hot spots 15ml 


>>Lees ook: CATRICE Hello Awesome<<

Wat ik jouw favoriete O.P.I lakje? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *