Preview: O.P.I Malibu Collectie

Geplaatst door

OPI viert in 2021 haar 40e verjaardag. Elke collectie dit jaar is dan ook een ode aan OPI’s thuisbasis Los Angeles. En voor de zomercollectie kiest OPI dé plek die daar het allerbeste bij past, met de fijnste stranden in sunny LA: Malibu. Geniet van summer vibes op je nagels (én teennagels) en kies voor een stijlvolle nude- of aardetint, of ga juist voor een felle kleur die extra mooi uitkomt bij je zongebruinde teint. Of – en dat is echt helemaal hip dit jaar – combineer er naar hartenlust op los! Subtiele nailart met geometrische of abstracte vormen, of een French manicure met een twist complementeert elke outfit. Enjoy a colorful Summer!


From Dusk Til Dune

Een prachtige baby roze kleur met subtiele sparkles erin die het lakje uniek maken. Met twee dikke lagen of drie dunne lagen heb je een goeie dekking. Een heerlijk frisse verzorgde kleur voor het voorjaar.

O.P.I. From Dusk Til Dune 15ml €15,95


Coastal Sand-Tuary

Een mooie lichte off-white cream kleurtje waar je niet alleen een verzorgde look geeft aan je nagels maar ook je je huidskleur bruiner lijkt. Perfect voor de zomer als je het mij vraagt. Ook dit lakje dekt met twee dikke of drie dunne lagen.

O.P.I. Coastal Sand-Tuary 15ml €15,95


Bonfire Serenade 

Bruine nagellak kom je niet vaak tegen, maar is (zeker voor mensen met een donkere huidskleur) heel mooi! Ook kan je deze kleur perfect gebruiken voor nail arts. Een warme kleur die het in elk seizoen goed doet.

O.P.I. Bonfire Serenade 15ml €15,95


Marigolden Hour

Geen zomer collectie is compleet zonder een geel lakje. De Marigolden Hour is een warm mosterd geel lakje, perfect voor het voorjaar of voor een nail art.

O.P.I. Marigolden Hour 15ml €15,95


The Sound Of Vibrance

De knaller van de Malibu collectie is toch wel; The Sound Of Vibrance. Een donker paars lakje met een blauwe shimmer en subtiele roze flakes. Een kleur die het elk seizoen goed doet, maar in de zon de effecten nog beter naar voren komen.

O.P.I. The Sound Of Vibrance 15ml €15,95


Pear-adise Cover

Een kleur die perfect past bij de 70’s trend van dit moment. Een peer groen lakje die misschien niet meteen je voorkeur heeft maar waar je (denk ik) snel verlieft op wordt als je de kleur op je nagels ziet.

O.P.I. Pear-adise Cover 15ml €15,95


Mini 4-Pack 

Zomerse mini pack van de Malibu collectie met daarin 4x 3.75 flesjes in de kleuren:

  • El Mat-adoring You
  • Pear-adise Cove
  • Strawberry Waves Forever
  • The Sound of Vibrance

Mini 4-pack 3,75ml p.s. €19,95


>>Lees ook: Preview: O.P.I Neo-Pearl Limited Edition<<

Welke kleur is jouw favoriet uit deze collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *