Preview: O.P.I. Neo-Pearl Limited Edition

Geplaatst door

Geïnspireerd door de schoonheid en elegantie van parels lanceerde OPI dit voorjaar een beperkt verkrijgbare collectie, bestaande uit 6 limited edition kleuren zowel in nagellak als in GelColor. Het kleurenpalet varieert van roze, lila, tot pastelblauw en nudetinten, allen voorzien van de speciale pearl-finish. 
Met deze Neo-Pearl collectie creëert OPI een vernieuwde look, die zowel chique als modern is. Het is een update van de eerdere chroom en metallic trends, waarbij we de vrouwelijke uitstraling van parels gecombineerd hebben met chroomondertonen. Dit heeft OPI vertaald naar draagbare, elegante, heldere kleuren met een sophisticated twist.
Ik heb alle zes de kleurtjes voor jullie op een rij gezet, let’s take a look!

O.P.I Neo-Pearl 15ml €15,95


NLE94

Een prachtig wit lakje met een lichte roze ondertoon en een prachtige parel glans. Ik ben dol op wit, roze en nude lakjes de laatste tijd en dit lakje heeft dat allemaal. Perfect voor de zomer dagen.

O.P.I Neo-Pearl NLE94 15ml €15,95


NLE95

Een warmere variant van de NLE94 is de NLE95. De NLE95 heeft een mooie zand kleur met natuurlijk de mooie parel glans. Dit lakje geeft je nagels een mooie verzorgde look.

O.P.I Neo-Pearl NLE95 15ml €15,95


NLE96

 Een lief warm roze lak met natuurlijk ook weer die prachtige parel glans. Een perfecte kleur voor het voorjaar als je het mij vraagt. 

O.P.I Neo-Pearl NLE96 15ml €15,95


NLE97

Dit paarse lakje krijgt door de parelglans een mooie lichte kleurtoon. Een lakje om in te verdwalen. Ik vind dit een hele gave kleur die vooral op de gebruinde huid kleur erg mooi uitkomt. 

O.P.I Neo-Pearl NLE97 15ml €15,95


NLE98

Afkoeling nodig? Dit mooie blauwe lakje geeft je het frisse idee van water. Een prachtig licht kleurtje die nog net even wat mooier wordt door parel glans.

O.P.I Neo-Pearl NLE98 15ml €15,95


NLE99

Nog een kleurtje die ik vooral op een getinte huidskleur erg mooi vind is de NLE99. Een mooi groen kleurtje met dezelfde prachtige parel glans. 

O.P.I Neo-Pearl NLE99 15ml €15,95Ik vind dit een hele mooie collectie! Prachtige lichte kleuren en voor ieder wat wils. De parel glans maakt dat de lakjes net even wat minder ”saai” zijn en er chiquer uitzien. De lakjes matchen na mijn mening heel goed bij het voorjaar en zijn zeker een toevoeging aan je nagellak collectie.


>>Lees ook: Preview: Catrice NeoNude Limited Edition<<

Welke kleur is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *