Preview: O.P.I X Xbox Collectie

Geplaatst door

Dat gamen voor jongens is en nagellak is voor meisjes is achterhaald, dus besloten Xbox en OPI de handen ineen te slaan en samen een vrolijk kleurenpalet met een mix van shimmers en crème lakken te introduceren. De collectie bestaat uit 12 kleuren met grappige game namen. Take your nails to the next level! Speel met de kleuren voor verschillende looks en een creatief nailart design.

READY, SET, PAINT!
Choose your player(s): Kies één, twee of zoveel kleuren als je liefhebt. Pixel Dust, Racing for Pinks en Quest for Quartz plaatsen je in een winnende positie met glitter roze, felroze en shimmery mauve.
Pixelate your world met Suzi is My Avatar, Trading Paint en Heart and Con-soul; een mix van koraal, oranje en glinsterend rood.
Wanna play? Ga eens voor pastelgroen of dromerig mintgroen; The Pass is Always Greener en Sage Simulation.
Unlock een paarse wereld met You had Me at Halo, Can’t CTRL Me, N00berry en Achievement Unlocked.

Bekijk alle kleuren >hier<.

De collectie bestaat uit 12 kleuren met grappige game namen, die verkrijgbaar zijn in nagellak (€15,95), Infinite Shine (€19,95), en bij jouw OPI Beauty Professional ook in GelColor. Take your nails to the next level! Speel met de kleuren voor verschillende looks en een creatief nailart design.
  

Een hele gave samenwerking waar een uitgebreide en mooie collectie uit gekomen is. De collectie is sinds dit voorjaar verkrijgbaar dus wees er snel bij!
De potjes bevatten 15ml en kosten €15,95 per stuk.


>>Lees ook: O.P.I Malibu Collectie<<

Wat is jouw favoriet uit deze collectie? Laat het weten hieronder in de reacties of op instagram!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *