Stippen Nail Art

Geplaatst door

Met een dotting tool kan je alle kanten op! Je kan er gemakkelijk stippen mee zetten, en met stippen kan je allerlei patronen creëren op je nagels. Ik heb gekozen om één patroon op de ringvinger te maken, en de rest van de nagels een stippen french manicure te geven. Het patroon op de ringvinger leg ik hier stap voor stap uit.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Roze nagellak (essence 09 Step In Time)
– Witte nagellak (Essie 1 Blank)
– Dotting tool of speld (essence Duo Stylist)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1: Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels roze.

Stap 2: Zet onderaan de nagel 3 stippen boven elkaar.

Stap 3: Zet naast het onderste stipje aan beide kanten 1 kleiner stipje en onder het middelste stipje aan beide kanten 2 kleinere stipjes. de stipjes moeten in een boog vorm naar beneden gaan.

Stap 4: Zet naast het bovenste stipje aan beide kanten 3 kleinere stipjes, ook deze stipjes weer in een boog naar beneden.

Stap 5: Zet nu een lijn van stippen tot het einde van je nagel, zorg dat de stippen kleiner worden hoe dichterbij je bij het randje van je nagel komt.

Stap 6: Zet naast het stipje boven de 3 eerste stippen aan beide kanten een stip, en boven en onder die 2 stippen weer een klein stipje. Nu heb je een rondje boven het eerste boogje.

Stap 7: Zet om het rondje stippen tot het 3e stipje boven de 3 eerste stippen (6e van onder). Zet naast de 2 rondjes aan beide kanten 1 stip.

Stap 8: Zet als laatste boven en onder de laatste 2 stippen nog 2 stipjes. Laat alles goed drogen en breng vervolgens een top coat aan.

Stippen, stippen en nog meer stippen. Maar uiteindelijk heb je een heel vrolijk eindresultaat!


>>Lees ook: Zilver Stripe Nail Art<<

Gebruik jij de dotting tool vaak? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Pingback: Short Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *