Born Pretty Stamping Plates

Geplaatst door

Alweer meer dan een jaar geleden plaatste ik een review van mijn eerste born pretty stamping plate met een korte uitleg over stamping nail art (klik hier). De plates van Born Pretty zijn te bestellen op Aliexpress, hou wel rekening met de lange verzendtijd. Inmiddels is mijn verzameling van born pretty stamping plates alweer een stuk uitgebreid, er zijn ook zoveel leuke te vinden voor ook nog eens leuke prijsjes! Nu heb ik twee leuke plates besteld en getest voor jullie.


Hipster Plate

Deze hipster plate trok meteen mijn aandacht, een plate met totaal verschillende afbeeldingen waar je alle kanten mee op kan. Van valentijn nagels tot donkere stoere nagels. Het thema is hipster en dat is deze plate inderdaad.

Ik heb vijf voorbeeldjes gemaakt, van de kruisjes en de kusjes ben ik het meest fan! De plate werkt goed, pakt de afbeeldingen prima en is makkelijk schoon te maken.

Hipster plate €1,74 Aliexpress


Tropical Plate

Met de zomer in het vooruitzicht kon deze plate natuurlijk niet missen. Hoe gezellig is deze tropical stamping plate! Bladeren, flamingo’s, panterprint, tropische bloemen, alles voor een vrolijke zomerse nail art.

Ook hier heb ik weer vijf voorbeeldjes gemaakt. De bladeren en bloemen zijn goed te combineren met elkaar kwa grootte. Ook deze plate werkt weer top en is makkelijk schoon te maken met een beetje nagellak remover.

Tropical Plate €1,53 Aliexpress


>>Lees ook: MoYou -London- Marshmallow Sticky Stamp<<

Welke stamping plate vind jij het leukst? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *