Jewel Stripe Nail Art

Geplaatst door

Benodigdheden: 
– Base coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)
– Zilveren nagellak (MAX Silver Glittz)
– Licht roze nagellak (essence 04 Millennial Pink)
– Nail art stones (Aliexpress)
– Nail art mini kralen zilver (Aliexpress)
– Wit potlood (Aliexpress) 
– Eventueel > Nagellijm (essence Fix It!)
– Top Coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)

Stap 1: Begin eerst met alle nagels een goede basecoat te geven. Lak vervolgens alle nagels licht roze en laat dit goed drogen.

Stap 2: Zet op de ringvinger een brede verticale lijn in het midden van de nagel. De MAX Silver Glittz heeft een dun kwastje waar je makkelijk een lijn kan zetten, dit kan je ook doen met een ander zilver lakje en een penseeltje.

Stap 3: Zet op de middelvinger en pink een dunne verticale lijn aan de zijkant van de nagel, zorg dat de lijn aan de kant van de ringvinger zit en dat de lijn dunner is dan de lijn op de ringvinger.

Stap 4: Als de zilveren nagellak op de ringvinger nog nat is kan je daar de steentjes op plaatsen, als de nagellak al droog is kan je een lijntje top coat toevoegen. Wil je dat de steentjes echt goed vast zitten? gebruik dan nagellijm, onthou dat dat wel je nagels beschadigen.

Stap 6: Om de steentjes makkelijk op te kunnen pakken en te plaatsen op de nagel kan je een speciaal wit potlood gebruiken, dit werkt als een soort magneetje op de steentjes. Leg in het midden van de lijn het grootste steentje.

Stap 7: Leg boven en onder dit steentje de medium steentjes. druk het geheel zachtjes aan.

Stap 8: Leg boven en over de drie steentjes de kleinste steentjes tot de lijn vol is. Druk het geheel weer zachtjes aan.

Stap 9: Plaats op elke ”hoek” van het grootste middelste steentje vier mini kraaltjes. Breng vervolgens nog een mooie laag top coat aan op alle nagels.


>>Lees ook: Ei Nail Art<<

Gebruik jij graag nail art stones? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *