Nail Art Trends Najaar 2019

Geplaatst door

Het voorjaar komt aan zijn einde, dat betekend dat we ons kunnen gaan richten op de komende najaar trends! Welke nail art wordt helemaal hot?Moeten we onze nagels kort gaan vijlen of juist lang laten groeien? We nemen in ieder geval veel nail art trends mee naar het najaar, maar dan in een nieuwe jasje. Let’s take a look…


Glitters

(bron)
Een trend die we mee gaan nemen zijn de glitter nagels. Afgelopen zomer mochten onze nagels glitteren en ook dit najaar mogen we lekker los gaan met glitters! In de nieuwe Gold collectie van Catrice zie je dit ookal een beetje.


Minimalistisch

(bron)
Minimalistische nail art zagen we al veel voorbij komen en dat blijven we ook nog even zien. Kleine details die je nagels net even een extra touch geven.


Belettering

(bron)
Een nieuwe trend zijn beletteringen op de nagels. Woorden of gewoon één letter, als de letter maar duidelijk en groot op de nagels staan. Het liefst één letter per nagel. Ik vind dit een hele toffe nieuwe trend en ga dit zeker ook eens proberen.


Jewels

(bron)
Hoewel dit nog geen echte trend was afgelopen voorjaar zag ik het toch regelmatig voorbij komen en heb ik er zelf ook een aantal nail arts mee gemaakt (klik hier). Nagel steentjes gaan we dit najaar waarschijnlijk nog meer zien!


Tips

(bron)
De french manicure kennen we natuurlijk allemaal. Afgelopen voorjaar was de kleurrijke french tip een trend, komend najaar gaan we lekker door met de french tip maar dan in variërende vormen en met een kleine nail art erin/erbij.


Transparant zwart

(bron)
Ook een trend die we nog even lekker meenemen zijn de transparante nagels. Afgelopen voorjaar nam deze trend zijn intrede, dit najaar gaan we er lekker mee door. Dit keer gaan we de transparante nagels in kleur maar vooral in het zwart zien. Zwarte transparante nagels met een nail art eroverheen. Ik ben heel benieuwd!


Nagel lengte

(bron)
Waaat? Moeten we onze nagels kort gaan vijlen?! nee, we mogen onze nagels lekker laten groeien! Dit najaar zijn lange nagels een trend, de vorm maakt niet heel veel uit, al is de kans dat we de almond vorm van afgelopen voorjaar nog even meenemen.


>>Lees ook: Preview: essence Herfst/Winter 2019<<

Ook benieuwd naar de nagellak trends voor het komende voorjaar? Stay tuned want woensdag gaan we kijken welke nagellakjes we kunnen gaan inslaan!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *