UNT Peel-off Base Coat

Geplaatst door

Wie Simply Nailogical kijkt kent deze peel-off base coat vast en zeker wel! Voor wie Simply Nailogical niet kent: Simply Nailogical, oftewel Cristine, is de queen van de ”peel porn” (je nagellak in één keer eraf kunnen peelen op sensuele muziek). Ze maakt youtube video’s over nail art, nou ja zo is het begonnen, tegenwoordig maakt ze allerlei video’s met als hoofdthema nagels. Simply heeft een video gemaakt waarin ze verschillende peel-off base coat lakjes ging testen om te kijken welke het beste was (klik hier voor de video). Uit die test kwam dat de UNT Peel-off Base Coat het beste werkt, en deze gebruikt Cristine nog altijd in haar video’s. Natuurlijk moest ik deze peel-off base coat ook bestellen testen voor jullie! Het lakje is in Nederland niet verkrijgbaar dus ik heb het besteld via Ebay (klik hier) voor $12,74.

Ik het de base coat onder drie verschillende lakjes geprobeerd, onder een rode lak, een glitterlak en de base coat voor 24 uur onder een roze lakje. Bij het roze lakje heb ik een uurtje gewacht zodat alles goed kon drogen. Het peelen ging niet zo goed als in Simply’s peel porn video’s, maar het lakje kon ik er wel helemaal af peuteren. Echt een succes vond ik het nog niet.

Bij het glitter lakje ging er echt van alles mis. Ook dit lakje heb ik een uurtje de tijd gegeven om te drogen, maar de onderste laag was toch nog niet helemaal droog waardoor het peelen ook hier mislukte.

Ik had de hoop al een beetje opgegeven maar ik gaf de peel-off base coat toch nog een kans. Dit keer heb ik het 24 uur onder het roze lakje gelaten om te zien hoe het zou blijven zitten op een dag en hoe het na 24 uur eraf zou komen. Het lakje bleef goed zitten, wel begon het los te laten als ik ergens aan peuterde zoals een sticker. Na 24 uur was het moment van de waarheid daar, en ja hoor! Ik kon het lakje op alle vingers er zo in één keer af peelen! Misschien wou ik bij de eerste twee lakjes toch iets te snel en werkt de base coat toch zeker wel zoals Simply zegt.

UNT Peel-off Base Coat 15ml $12,74.


>>Lees ook: BornPretty Op Temperatuur Veranderende Nagellak<<

Kijk jij Simply Nailogical? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *