Mijn 5 Favoriete Lente Nagellak 2019

Geplaatst door

Het liefst hebben we nagellak in alle kleuren van de regenboog en nog meer als het even kan! Ookal dragen we lang niet alle kleuren, want dan vind je deze kleur weer mooi en dan die kleur. Per seizoen heb ik weer zo mijn favorieten, daarom nu mijn 5 favoriete lente lakjes!


Catrice 02 Pearly Ballerina

De 02 Pearly Ballerina is echt een pareltje, niet alleen het flesje maar ook de kleur is echt de kleur van parels. Hoewel dit lakje in de Nude lijn zit vind ik het niet echt een nude lakje, hij neigt regelijk naar wit met een parelglans. Ik heb hier witte nagellak onder de De 02 Pearly Ballerina gedaan, en dan geeft de De 02 Pearly Ballerina je witte nagellak net even dat beetje meer.

Catrice 02 Pearly Ballerina €3,59


Catrice 51 Easy Pink, Easy Go

De Catrice 51 Easy Pink, Easy Go was vorig voorjaar ookal mijn favoriet, en dat is ook dit voorjaar weer het geval. Ik heb inmiddels al één potje bijna leeg maar gelukkig al een tweede op voorraad. Ik kan niet meer zonder dit lakje. Parel roze lak met een mooie shine. Een lakje die zijn naam eer aan doet, want het lakje dekt snel en droogt snel.
I Love it!

Catrice 51 Easy Pink, Easy Go 10,5ml €2,99


Essence 22 I Believe 

De 22 I Believe is een licht grijs lakje met een paarse glans erin, die paarse glans is op de foto niet goed zichtbaar en het lakje lijkt blauwer op de foto dan in het echt helaas. Maar in het echt is de paarse glans zeker mooi aanwezig en is het lakje echt meer grijs dan blauw. De 22 I Believe is een vrolijk en licht kleurtje, perfect voor het mooie weer.

essence 22 I Believe €1,69


Essence 28 Razzle Dazzle 

Ik word altijd blij van deze brons, goud, zilver achtige lakjes. Het heeft een rustige ondertoon, ziet er chique uit, en is net even anders dan gemiddelde lakjes. Ik vind dit een hele mooie kleur!

essence 28 Razzle Dazzle €1,69


Born Pretty RT01 Zwart Wit

Het laatste maar zeker niet het minste lakje is nog maar sinds kort mijn favoriet. Het lakje waar ik twee week geleden nog een review over heb geschreven: de Born Pretty RT01 Zwart Wit, het op temperatuur veranderende nagellakje! Want dit lakje word bij warmte wit en bij kou zwart. Het lakje is mooi gevuld met holografische glitters iets wat in de zon heel mooi is.

RT01 Zwart/Wit 6ml €2,18


>>Lees ook: Born Pretty Op Temperatuur Veranderende Nagellak<<

Wat is jouw favoriete lakje deze lente? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *