Vakantie Nagel Mini’s

Geplaatst door

De vakantie is aangebroken! Maar ook op vakantie mogen we onze nagels natuurlijk niet vergeten. Aangezien we dit jaar eindelijk weer mogen reizen is het niet handig om je koffer vol te moeten pakken met nagellak, vijlen, créme en andere nagel verzorgingsproducten… Daarom heb ik een aantal handige vakantie nagel mini’s voor jullie op een rij gezet! Zo hou je ruimte over in je koffer en heb je toch alle tools bij je voor mooie nagels.


Tools

Laten we beginnen met de basis, de nagel tools. Een handige set met alles wat je nodig hebt om je nagels te knippen, vijlen, nagelriemen te verzorgen en een pincet in een nog handiger mapje. Iets wat eigenlijk niet kan missen in je koffen, niks zo irritant als een gescheurde nagel zonder nagelvijl of lange teen nagels zonder knipper.

Bol.com Manicureset €8,95


Pedicure

Op vakantie heb je met een beetje geluk mooi weer, en dragen de meesten slippers of open schoenen. Dan willen we geen eelt hakken showen maar zacht verzorgde hakjes. De Mini Pedi Pro is een handige pedicure set voor mee op reis. Met de pedicure set verwijder je gemakkelijk het eelt van je had en kun je met een gerust hart je voeten showen op het strand.

Mini Pedi Pro Pedicure set €18,99


Nagellak

Naast alle verzorging wil je natuurlijk gewoon een mooie kleur op je nagels! O.P.I verkoopt enorm veel nagellak mini sets. Neem je favoriete mini’s mee in je koffer, zo hoef je thuis nog geen beslissing te maken welke kleur je op vakantie gaat dragen. In de O.P.I Grease set zitten vier vrolijk zomer kleuren, van mint groen tot neon roze. Een ideale set voor de zomer als je het mij vraagt.

O.P.I Mini Nagellak Set Grease (4x 3,75ml) €14,95


Gelnagels

Nu zullen veel gellak lovers denken; hoe kan ik nou mijn LED/UV lamp meenemen op vakantie? Daar heeft Le Mini Macaron wat op bedacht! Een gellak kit met een mini LED/UV lamp in de vorm/maat van een macaron! Niet alleen mega cute maar ook nog super praktisch voor vakantie! Niet alleen op vakantie maar ook thuis kan je deze set gemakkelijk gebruiken en opbergen. De set is in drie verschillende varianten verkrijgbaar: Cassis, Cherry Red & Fairy Floss.

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit – 3-in-1 €37,40


Navullen

Je favoriete handcreme, glitters, nagellak remover en cleaner in een klein verpakking. Deze navul flesjes zijn ideaal! Je kan zelf kiezen wat je meeneemt zonder alle grote verpakkingen in je koffer te moeten proppen. Ook je shampoo, cremespoelen en dag/nachtcréme kun je kwijt in deze navul flesjes.

Bol.com Navul flesjes set van 6 €8,95


>>Lees ook: Douglas Spray Fixer<<

Ga jij dit jaar op vakantie? Zo ja, waarheen?! Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *