Vinyls Nail Art

Geplaatst door

Ben jij ook gek op makkelijke nail arts? Dan heb je vast en zeker weleens van nail vinyls gehoord. Stickers die je in een handomdraai een toffe nail art geven. Het was voor mij de eerste keer dat ik nail vinyls ging proberen en ik ben fan! Dus er gaan in de toekomst zeker meer leuke nail arts met nail vinyls op Beauty in a Bottle komen!

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Basiskleur (Kiko 530)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Nail vinyls (Wish.com)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1: Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels met je gekozen basislak en laat dit goed drogen. Ik heb gekozen voor Kiko 530 een mooi blauw lakje die in het licht over kan gaan op groen, wat een tof effect geeft aan je nail art.

Stap 2: Als de basiskleur helemaal droog is plak je de nail vinyl op je nagel. Het fijne aan deze nail vinyls vind k dat ze best groot zijn, zo kan je precies zelf kiezen hoe je het vormpje op je nagel wil hebben.

Stap 3: Lak nu zwarte nagellak over de nail vinyl heen en haal de vinyl eraf voordat de zwarte nagellak opgedroogd is, zo krijg je het mooiste resultaat. Het handigste is om de vinyl en de zwarte nagellak nagel voor nagel te doen. Breng een dikke top coat aan om een hoog laag effect tegen te gaan en om je nail art zo lang mogelijk mooi te houden.

Ik was verbaasd hoe makkelijk en goed nail vinyls werken! Een dikke aanrader dus.

>>Lees ook: Sparkle Stripes Nail Art<<

Heb jij al een keer een nail art gemaakt met nail vinyls? Of wil je het ook graag een keer proberen? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *