Preview: CATRICE Cosmetics Lente/Zomer 2018

Geplaatst door

Het is weer tijd voor één van mijn favoriete blog posts. De nieuwe collectie van Catrice voor dit voorjaar is bekend! Elk halfjaar komen er nieuwe producten in de collectie, dit voorjaar staan Holo, Crome en de wet-look in het middelpunt. Ik heb alle nieuwe nagelproducten voor jullie op een rij gezet, en dat belooft dit voorjaar heel veel goeds. De nieuwe collectie moet vanaf Februari in de winkels komen te liggen. 


LuxChrome

De LuxChrome Foil Effect Polish geeft een spiegelglanseffect aan op je nagels! Breng de LuxChrome Foil Effect Polish aan over de droge LuxChrome 2in1 Base & Top Coat. Afwerken met de LuxChrome 2in1 Base & Top Coat en je hebt dagenlang plezier van vloeibaar zilver op je nagels.
Consumentenadviesprijs €3,99.

De LuxChrome 2in1 Base & Top Coat is op waterbasis en zoals de naam al zegt een base coat en een top coat. Deze lak word gebruikt als basis en topper voor de LuxChrome Foil Effect Polish en kan worden gebruikt als topper over de nagelpoeder.
Consumentenadviesprijs €2,99

De LuxChrome Nail Powder Kit bevat 3 poeders in Chroom, holo en glinsters! En de LuxChrome 2in1 Base & Top Coat. Strooi de nagelpoeder op de vochtige ICONails nagellak en verras jezelf met een uniek effect over je favoriete nagellak. Perfect te combineren met de bijgevoegde LuxChrome 2in1 Base & Top Coat. Consumentenadviesprijs €7,99


Shake & Seal Top Coat

De Shake & Seal Top Coat is voor nagels die schitteren in de kleuren van de oceaan en de koralen die op de zeebodem groeien! De top coat geeft je nagellak een opvallend prisma effect en is ook solo te gebruiken.
En hoe gaaf zien ze eruit! Tip: goed schudden voor gebruik!
Consumentenadviesprijs €3,59


Spactra Light Effect Nail Lacquer

De Spectra Light Effect Nail Lacquer is nagellak met een scala aan unieke effecten: hoogglans met een langhoudende formule gecombineerd met een holo finish! Vijf prachtige unieke nagellakjes.
Consumentenadviesprijs €3,59


Nail Lacquer

De nieuwe Nail Lacquer kleuren zijn echt gericht op he voorjaar. Prachtige kleuren met en zonder effect. Echte eye-chatsers die het prima gaan doen dit voorjaar.
Consumentenadviesprijs €2,99


Top Coat

De Power Gel 2in1 Base & Top Coat egaliseert en beschermt de nagels en is de ideale basis voor je nagellak. Ook perfect te gebruiken als topcoat voor extra glans en houdbaarheid van je nagelllak. Voor een mooie manicure, dagenlang!
Consumentenadviesprijs €2,99

De Super Dry Gloss Top Coat droogt niet alleen je nagellak in een oogwenk, maar zorgt ook direct voor hoogglans. De krachtige formule zorgt ervoor dat je nagellak extra lang houdt.
Consumentenadviesprijs €2,99


Ik ben heel erg enthousiast over de nieuwe collectie van CATRICE! En kan niet wachten tot het in de schappen ligt. De collectie is absoluut niet saai of eentonig en je kan er alle kanten mee uit.

>>Lees ook: Preview: CATRICE Cosmetics Herfst/Winter Collectie 2017<<

Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe collectie van CATRICE? Laat het weten hieronder in de reacties!

 

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *