Vuurwerk Folie Nail Art

Geplaatst door

Ik hoop dat jullie allemaal een geweldig 2018 hebben gehad, en een nog beter 2019 zullen krijgen! Voor BeautyinaBottle is er weer veel veranderd dit jaar, een korte pauze door de verhuizing en nu een eigen blog kamer! Ik hoop in 2019 nog meer te kunnen leren, te bloggen en BeautyinaBottle nog meer te zien groeien. Nog heel even en dan kunnen we knallend 2019 in! Bij een knallend einde hoort natuurlijk ook een knallende nail art.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Nagelfolie (Aliexpress)
– Nagelfolie lijm (Aliexpress)
– Wattenstaafje
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1:
Begin met een goeie basecoat. Lak vervolgens alle nagels zwart, en laat dit goed drogen. Knip tien stukjes van de nagelfolie.

Stap 2:
Lak vervolgens je nagels met de folie lijm wit, je kan vijf vingers tegelijk doen of één voor één, net wat jij handiger vind. Wacht tot de nagellijm transparant geworden is.

Stap 3: 
Als de nagellijm helemaal transparant geworden is kan je de nagelfolie (met de bovenkant naar boven) op de nagel leggen en de folie met je vinger of een wattenstaafje aanwrijven. Vervolgens kan je de folie eraf halen. Top coat is heel belangrijk bij nagelfolie anders plakken de nagels en is je nail art binnen no time kappot.

Het nadeel aan deze folie vind ik dat je niet goed kan zien wat de bovenkant van de folie is en wat de onderkant, waardoor het al snel mis gaat en je weer opnieuw kan beginnen. Verder vind ik dit een hele gave folie! de folie is holografisch wat een extra feestelijk vuurwerk effect geeft.

Een hele makkelijke maar toffe nail art! Perfect voor de jaarwisseling. De folie heeft geen houdbaarheidsdatum dus je kan de folie gerust bestellen voor volgend jaar.


>>Lees ook: 5 Favoriete December Nagellak<<

Beauty in a Bottle wenst jullie alvast een heel gelukkig en gezond 2019!

Eén reactie

  1. Pingback: 2020 Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *