PS… Gingerbread Man Kunstnagels

Geplaatst door

Vorige week ging ik mijn eerste Primark PS… kunstnagels testen en reviewen, ik was van plan om nog een setje Primark PS… nep nagels te reviewen (die houden jullie nog te goed!) Maar toen kreeg ik plotseling deze Primark PS… Gingerbread Man kunstnagels cadeau! Ik kon het daarom ook niet laten om deze schattige kerst nageltjes eerst te reviewen, nu we midden in de feestdagen zitten. Omdat ik dit setje cadeau heb gekregen weet ik niet precies wat ze kosten, maar ik ga ervan uit dat ze onder de €5,- zijn.

In de verpakking zitten de 24 nageltjes en een tube nagellijm. Er zijn vier verschillende soorten, roze, zilverglitters, wit met zilverglitter stipjes en witte met de Gingerbread man erop. Ik vond het een pluspunt dat de nageltjes in een afsluitbaar zakje zitten en niet los in het bakje, zo kan je de overige nageltjes weer netjes opbergen.

Voor je de nagels op plakt ga je eerst kijken welke nageltjes op je nagels passen. Bij mij kwam deze volgorde eruit, wat ik een perfecte volgorde vond! Ook zijn alle nageltjes aan de onderkant genummerd om makkelijk de paren bij elkaar te vinden.

De nagels vind ik een perfecte lengte hebben! Ze zijn niet zo lang als de gemiddelde nepnagel waardoor dat een hoop knippen en vijlen scheelt voor mij. De nagels passen goed en blijven goed zitten! Ik vind het leuk dat alle kleuren van de nagels terug komen in de Gingerbread man, dat maakt het toch weer een mooi geheel.


>>Lees ook: PS… Metallic Nails<<

Hoe zien jouw nagels eruit met kerst dit jaar? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Pingback: PS… Marmer Nails

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *