10x Weird Nail Art

Geplaatst door

Ik weet niet of we het weird of een ware nachtmerrie kunnen noemen, maar deze 10 nail arts gaan wel erg ver! Creatief bedacht zijn ze dan weer wel, maar om het nou zelf ook te gaan doen? Verder scrollen op eigen risico.


Bubblegum

Bubbel nagels waren een grote internet hit! Waar het begon met nagellak wat dikker aanbrengen zodat er een buitje ontstond, liep het uit tot een soort kauwgomballen nagels! Een beetje verspilling van je nagellak is het wel, en of je zo nog over straat durft…?


Zelf portret

Jezelf op alle 10 je nagels zien, ik zou het niet willen! Dain Yoon uit Zuid Korea daarentegen wel, en gebruikte hiervoor echt haar eigen haar! Ik vind dit wel heel leuk bedacht, maar ergens is het wel een beetje creepy.


Kaas

Veel mensen zijn dol op kaas! blokjes, plakjes, gesmolten of op brood. Maar op je nagels? Ja gatenkaas nagels, je ziet het echt goed. Ik mag hopen dat dit kunstnagels zijn en ze geen gaten in haar eigen nagels heeft gemaakt!


Vlieg

We worden er allemaal gek van in de zomer, steekvliegjes! Je hebt er zelf vast ook wel één of meerdere van die insecten dood gemaakt, ooit bedacht om ze vervolges een ere plekje te geven op je nagels? iiiee!


Voeten

Voor iedereen met een voet fetisj onder ons, voeten nail art! Kleine mini voetjes op je nagels, mét gelakte nageltjes. Ik vind het heel naar lijken en zou deze mini voetjes meteen sokken aan willen doen zodat je ze niet meer ziet!


Vet plantjes

Vet plantjes op je nagels, hoewel het wel een beetje weird is vind ik dit nog best gaaf! Alleen voor de foto dan, laten we niet overdrijven.


Poep

Oke dode steekvliegjes vind ik onsmakelijk, maar poepende nail art? Mijn maag draait hier in ieder geval van om. Waarom zou je dit willen?!


Tanden

Hoewel dit een vreemd uitziende nail art ism heb je behoorlijk wat skills nodig om dit voor elkaar te krijgen! Nail Sunny had die skills in huis. Het zwarte gedeelte op de kies had ze wel weg mogen laten als het aan mij ligt.


Tools

Tja… om de kurk uit je fles te krijgen is het misschien handig, maar verder is het vooral een heel onhandige nail art. En een gevaarlijke ook nog! Je moet je handen wel heel goed onder controle hebben met zulke nagels.


Mieren

Om alle weird nail arts kan ik lachen, maar de nail art die een paar week terug viraal ging maakt me niet zo vrolijk. Levende mieren gevangen in nagels! Het is niet alleen raar maar vooral heel zielig. Doe dit dan ook vooral maar niet thuis na.


>>Lees ook: Feiten & Fabels Over Nagels<<

Welke weird nail art vind jij het vreemdste? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *