PS… Metallic Nude Dream Kunstnagels

Geplaatst door

De Primark heeft een enorm assortiment kunstnagels! Ik heb een aantal kunstnagels meegenomen (wel afgerekend natuurlijk) om te testen. Vandaag proberen we de PS… Metallic Nails, de Metallic Nails kost slechts €3,00 en bevat 24 nageltjes (12 maten).

In de verpakking zitten de 24 nageltjes en een tube nagellijm. Er zitten metallic koper nageltjes in en nude nageltjes. Ik vond het een pluspunt dat de nageltjes in een afsluitbaar zakje zitten en niet los in het bakje, zo kan je de overige nageltjes weer netjes opbergen.

Voor je de nagels op plakt ga je eerst kijken welke nageltjes op je nagels passen. Wat ik vreemd en jammer vond is dat alle nagel maten de zelfde kleur hebben behalve de kleinste (pink) maat, daarvan was één nude en één metallic. verder kwamen de nagels precies om en om uit bij mij.


De nageltjes pasten goed op mijn handen, en blijven goed vast zitten. Het metallic effect is heel mooi en spiegelt enorm. Helaas kwamen er wel snel krassen op de nagels, maar er kwam geen andere kleur onder vandaan. De nagels zijn makkelijk bij te knippen en vijlen.

Ik ben heel erg positief over de PS… Metallic Nails, ondanks wat kleine min puntjes, maar voor €3,00 mag ik zeker niet klagen! De nagels blijven lang mooi, zijn stevig en passen goed. Ook het metallic effect is heel mooi.


>>Lees ook: Beautygloss Puffy Marshmallow Kunstnagels<<

Wat vind jij van de PS… Metallic Nails? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *