Stones Nail Art

Geplaatst door

Nagelsteentjes, ik ben er dol op! Je kan er een minimalistische look mee maken of helemaal los gaan! Ik heb een aantal verschillende patronen met nagelsteentjes gemaakt voor jullie.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Pincet, wit potlood of iets anders om de steentjes meer te plaatsen.
– Nail art stones in drie maten (Aliexpress)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1: Begin natuurlijk altijd met een goeie basecoat. Lak vervolgens alle nagels zwart, en laat dit goed drogen.

Stap 2: Het eerste patroon is een soort slang, je werkt hier van klein naar groot en weer terug. Begin door onderaan je nagel een lijntje te zetten met top coat of nagellijm, dit is de plek waar de eerste steentjes komen.

Stap 3: Plaats recht onderaan je nagel het kleinste steentje, en werk naar links met een medium steentje en dan het grootste steentje.

Stap 4: Trek een nieuw lijntje met een beetje een bocht omhoog met top coat of nagellijm. Vanaf het grootste steentje doe je nu weer: medium, klein, medium, groot.

Stap 5: Herhaal deze stappen tot bovenaan je nagel. Top coat erover en je slang is klaar!

Stap 1: Drup onderaan je nagel een beetje top coat of nagellijm. Plaats midden onder het grootste steentje, en plaats boven en aan de zijkanten van dat steentje drie medium steentjes.

Stap 2: Voeg tussen en naast de medium steentjes een beetje top coat of nagellijm toe, en plaats daar de kleinste steentjes.

Stap 3: drup een paar drupjes top coat of nagellijm in het midden van je nagel, en plaats daar een aantal medium steentjes.

Stap 4: Drup nu boven aan je nagel een paar drupjes top coat of nagellijm, en plaats daar een aantal kleine steentjes. Top coat erover en klaar!

Stap 1: Hoe je dit patroon maakt maakt eigenlijk niet heel veel uit, wel raad ik aan niet je hele nagel in één keer te bedekken met top coat of nagellijm want de helft is dan alweer droog voor je de steentjes erop hebt.
Ik ben begonnen met de grootste steentjes random te plaatsen met een drupje top coat.

Stap 2: daarna heb ik een streep van top coat door het midden van de nagel gedaan en daar een aantal medium en kleine steentjes op geplaatst.

Stap 3: Dit herhaalde ik daarna aan beide zijkanten. Als alle steentjes geplaatst zijn kan er een flinke laag top coat overheen zodat de steentjes goed blijven zitten.

Ik vind nagelsteentjes super leuk, je kan er alle kanten mee op!


>>Lees ook: Star Nail Art<<

Wat is jouw favoriete patroon met nagelsteentjes? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

  1. Pingback: Vlokken Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *