Mijn 5 Favoriete December Nagellak 2018

Geplaatst door

Mijn nagellak collectie is in de afgelopen jaren behoorlijk uitgebreid, de teller stond vorig jaar op 321 verschillende nagellakjes en daar zijn in 1 jaar tijd weer een aantal lakjes bij gekomen, dus ik ben gestopt met tellen. Het ene lakje gebruik ik heel veel en het andere lakje wordt nauwelijks aangeraakt. Ook per seizoen heb ik weer zo mijn favorieten, daarom nu mijn 5 favoriete December lakjes!


Born Pretty Cameleon Flakes

Waar ik bijna twee jaar geleden niet heel positief was over dit lakje in mijn review (klik hier) is mijn mening 100% omgedraaid! Met een zwarte basislak eronder is dit een prachtig lakje! Dom dat ik dat toen niet had bedacht, maar al doende leert men zullen we maar zeggen. Een prachtig lakje bestaande uit kleine duo chrome flakes.

Born Pretty Destiny Fairy Flakes €2,72 


Kiko 03 Intriguing Silver

Vorige week kon je de review van dit mooie lakje al lezen (klik hier) en dit lakje is meteen een December favoriet van mij geworden! Een Sparkling Holiday word het zeker met dit mooie glitter lakje van KIKO.

KIKO Sparkling Holiday €4,95


Essie 

Een lakje die ik veel en graag gebruik ook buiten de December maand is de Toggle To The Top van Essie. Een rood glitter lakje kan natuurlijk niet missen rondom kerst! Dit lakje dekt heel goed, brengt fijn aan en blijft goed zitten, de glitters zijn niet extreem opvallend maar wel duidelijk aanwezig. Daarom is dit mijn favoriete rode glitter nagellak.

Essie Toggle To The Top €9,99


Sally Hansen 

Ook een lakje waar ik bijna twee jaar geleden een review over heb geschreven (klik hier) is dit prachtige paars gouden lakje van Sally Hansen de 390 Slicks and Stones. Een mooi diep donkere nagellak, met een lichte gouden glitter erin.

Sally Hansen 390 Slicks and Stones €14,70


Color Club 

Waar ik afgelopen voorjaar fan was van de Color Club Blue Heaven (klik hier) ben ik dit najaar fan van de Color Club 1096 What’s Your Sign. Een prachtig wit roze lakje met een mega holografisch effect erin. Perfect voor de koude feestdagen, al kan dit lakje het hele jaar door mijn favoriet zijn.

Color Club 1096 What’s Your Sign €10,42


Vijf totaal verschillende lakjes, maar wel met allemaal een glitter erin. Deze maand heb ik in ieder geval geen glitter tekort!


>>Lees ook: KIKO Sparkling Holiday – 03 Intiguing Silver<<

Welke lakjes draag jij het liefst deze maand? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *