KIKO Sparkling Holiday – 03 Intriguing Silver

Geplaatst door

Kiko heeft drie prachtige nieuwe kleuren nagellak in de Sparkling Holiday collectie! 01 Gold In My Mind, 02 Twee Rose en de 03 Intriguing Silver. Alle drie prachtige glitter lakjes perfect voor de feestdagen! Ik heb de 03 Intriguing Silver getest voor jullie.

Ik heb het lakje op vijf manieren/basiskleuren getest, het lakje zonder basiskleur, op wit, op zwart, met een sponge en op zilver. Het lakje komt op alle manier heel anders naar voren!


Zonder Basiskleur

De 03 Intriguing Silver is een zilver lakje met een paarse ondertoon. Er zitten verschillende groottes glitters in wat een mooi confetti glitter effect geeft. Het lakje dekt niet maar kan prima zo aangebracht worden op een basecoat.


Wit

Als je het lakje op een witte basiskleur aanbrengt komt de paarse ondertoon wat duidelijker naar boven. Dit geeft een feestelijk effect! Ook is het verschil in grootte van de glitters nu duidelijker zichtbaar.


Zwart

Op een zwarte ondertoon vind ik het lakje heel gaaf! Het krijgt een beetje een galaxy vuurwerk achtig effect. Door de verschillende groottes in glitters en de donkere ondergrond krijg je een beetje diepte op de nagel.


Sponge

Door de nagellak op de nagel te deppen met een sponge dekt het lakje de nagel volledig. Wat met dik lakje een heel mooi effect geeft met de paars zilveren glitters. Ik vind dat het lakje op deze manier het beste tot zijn recht komt.


Zilver

Met een zilveren ondertoon krijg je een beetje het zelfde effect als met de sponge, alleen dan met wat minder glitters. Een mooie en makkelijke manier om het lakje te laten dekken al vind ik de sponge manier mooier.

Ik vind de KIKO 03 Intriguing Silver een prachtig lakje! Het lakje droogt heel snel en brengt fijn aan door het brede platte kwastje. Ook het potje vind ik erg mooi gemaakt, vooral de dop is een echte eyecatcher.
De drie lakjes van de KIKO Sparkling Holiday collectie bevatten 10ml en kosten €4,95 per stuk. De lakjes zijn zowel online (klik hier) als ik de Kiko verkooppunten verkrijgbaar.


>>Lees ook: CATRICE It Pieces #PeelOff Glam Collectie<<

Wat vind jij van de KIKO Sparkling Holiday collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *