Mijn 5 Favoriete Lente nagellak 2020

Geplaatst door

De lente is alweer voorbij en de zomer al in volle gang, tijd om te kijken naar welke lakjes mijn absolute favoriet waren afgelopen lente


Essie 475 Strike A Pose-Itano

Essie 475 Strike A Pose-Itano is een heel mooi pastel groen lakje, een perfecte kleur voor het voorjaar als je het mij vraagt. Sowieso draag ik graag pastel kleuren in het voorjaar maar dit jaar voornamelijk de groene. Het lakje heeft een goede dekking en brengt heel fijn aan.

Essie 475 Strike A Pose-Itano €13,95


Essence 35 Take Me To Heaven

Een kleurtje om zeker vrolijk van te worden is de essence 35 Take Me To Heaven. Het lakje is fel lichtblauw met een mooie lichte glans erin. Ik vond dit een heerlijk kleurtje voor de lente.

Essence 35 Take Me To Heaven €1,69


Pink Gellac 294 Bridal Beige

De laatste tijd draag ik bijna alleen nog maar gel nagellak, ik moet mezelf soms dwingen om ook normale nagellak te dragen (ook zonde om al die mooie kleurtjes links te laten liggen). 294 Bridal Beige van Pink Gellac was en is zeker één van mijn favorieten! Een mooi beige lakje met een hele lichte roze ondertoon. 

Pink Gellac 294 Bridal Beige €15,00


Pink Gellac 251 Nude Pink

Nog een gel lakje die ik afgelopen lente enorm veel droeg is de Pink Gellac 251 Nude Pink, een mooi warm oud roze lakje die voor elke gelegenheid geschikt is. Het lakje dekt goed en blijft tot wel twee week zitten.

Pink Gellac 251 Nude Pink €11,00


Opi Reykjavik Has All The Hotspots

De OPI Reykjavik Has All The Hotspots is een donker paars kleurtje met een hele mooie parel glans erin. Een redelijk donker kleurtje voor de lente maar door de parel glans toch heel geschikt voor de lente. 

Opi Reykjavik Has All The Hotspots €6,99


>>Lees ook: Mijn Favoriete Lente Nagellak 2019<<

Wat was jouw favoriete nagellak deze lente? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *