Born Pretty Cat Eye Magnetic Nagellak

Geplaatst door

Born Pretty heeft op eBay, Aliexpress en Wish enorm veel leuke nail art tools te koop! En voor een betaalbare prijs. Ik ben groot fan van Born Pretty en bestel dan ook geregeld spulletje, vooral de stamping plates van born pretty vind ik top. Maar hoewel ik dus groot fan ben van Born Pretty, ben ik dit keer toch een beetje teleurgesteld. Het gaat om de Cat Eye Magnetic Nagellak, een prachtige nagellak die een mooi cat eye design tevoorschijn tovert als je er met een magneetje overheen gaat. Ik was al bekent met magneet nagellak en vond dit lakje er dan ook veel belovend uitzien. Het lakje was al snel in huis, en ik ging aan de slag. Al snel kwam ik erachter dat het een gel lakje is die onder een uv-lamp moet, geen probleem die heb ik wel. Dus nog een poging, zwarte basislak op, het born pretty lakje op, magneet erover voor een mooi design, en 30 seconden onder de lamp. Maar naar ongeveer 3 seconden voelde het alsof mijn nagel gloeiend heet werd! Ik dacht dat het aan de nagel lag, dus op een andere vingen nog een keer geprobeerd, weer werd het gloeiend heet!

Toen viel het kwartje, er zit natuurlijk magnetische stukjes in de lak, om een mooi design te krijgen, maar die magnetische stukjes trekken alle warmte van de uv-lamp in één keer aan en dus voelt het heel heet aan. Niet fijn en zeker niet 30 seconden vol te houden! Hoewel het eind resultaat er mooi uitziet, raad ik dit absoluut af. Het is geen fijn gevoel, 3 seconden onder een lamp is veel te kort, en dat op alle 10 de vingers? nee.

>>Lees ook: Fuse Sensationail Starter Kit<<

Het was een absolute aanrader geweest als het geen gel lakje was, maar in gel lak zou ik dit zeker niet aanraden. Een dikke Don’t Buy dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *