Preview: essence Winter Dreaming’ Trend Editie

Geplaatst door

Ik kreeg weer een leuk berichtje in mijn inbox, de trend editie van essence voor midden December tot en met Januari! essence komt elke maand met een nieuwe trend editie, de maand December/januari staat helemaal in het teken van de winter en heet: Winter Dreaming’. Ik wil graag de nagel producten voor Winter Dreaming’ trend editie met jullie delen!


Winter Dreaming’ Nail Polish

Deze vier nagellakkleuren in dennengroen, donkerpaars, ijsblauw en rozenhout zijn dé winter kleuren in de Winter Dreaming’ editie. De lakjes drogen snel en creëren een langhoudende look met hoge dekking. Ik vind dit hele mooie kleuren en perfect voor de winter!

Consumentenadviesprijs € 1,99


Snow Ball Top Coat

Wanneer je deze top coat gebruikt, verschijnt er een verrassende sneeuwvlok-look op je nagels. Voor elke Instagram-post van een winterse sneeuwvloknagel design met #mynails4charity wordt er een donatie gedaan aan het goede doel Off Road Kids, Hoe tof is dat!

Consumentenadviesprijs € 1,99


Let’s Start Snowball Fight Nail Stickers

Patronen in een Noorse stijl, warme chocolademelk en arresleeën. Je nagels zien er heerlijk winters uit met deze leuke nagelstickers. Het pakketje bevat 64 stickertjes! Ik vind ze ontzettend schattig.

Consumentenadviesprijs € 1,59


>>Lees ook: essence Bootiful Nights Trend Editie<<

essence Winter Dreaming’ is vanaf midden December verkrijgbaar bij Kruidvat.

Kan jij ook niet wachten op deze winterse trend editie?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *