essence Metal Shock Nail Powder

Geplaatst door

De nagelpoeder trend was al snel ontdekt, youtube staat vol met filmpjes over dit magische poedertje! Nagelpoeder is een potje met losse poeder, dat verandert in een magische nagellook als je het over je nagels heen wrijft. Ook essence heeft de nagelpoeder ontdekt, Metal Shock, en verkoopt het in zes verschillende varianten!   Ik heb drie varianten gekocht en getest. De poeders kosten €2,99 per stuk.


De Metal Shock poedertjes zitten in kleine transparante potjes met een draai dekseltje. De poeders zien er allemaal wit uit en bij sommige potjes zie je een kleur glansje erin, maar dat de poeders zo’n kleur effect geven op je nagels, dat zou je toch niet denken als je dit witte poedertje ziet!
Om de poedertjes te gebruiken begin je altijd met een zwart lakje, als de zwarte nagellak is een klein beetje droog is geworden wrijf je de poeder met het topje van je vinger over de nagels. Daarna hoef je alleen nog de sealing top coat erover heen te doen, en je bent ready to shine!


01 Mirror, Mirror, On The Nail

01 Mirror, mirror on the nail is het enige kleurtje die geen zwart basislakje nodig heeft, deze poeder kan rechtstreeks op een transparant lakje worden aangebracht. het geeft je nagels een mooi zilveren spiegel effect! Ik had niet verwacht dat het zou werken, maar tot mijn verbazing was het een stuk makkelijker dan ik had gedacht!


02 Me And My Unicorn

02 Me and my unicorn is denk ik wel mijn favoriet geworden! een prachtige blauw, paars, groene kleur, met een enorme glans. Ook als basiskleur voor een nail art, kan je met dit kleurtje alle kanten op. Wel zag het er op sommige plekjes nog wat ”kreukelig” uit, maar oefening baart kunst.


06 Be My Little Mermaid

06 Be my little mermaid is een donker groen/zwart spiegel kleurtje. Ook dit kleurtje vind ik weer heel gaaf! Een prima kleur voor de kerstdagen, maar ook prima als casual kleurtje te dragen. Het valt me echt heel erg mee hoe makkelijk het is, en hoe mooi het effect is bij alle die de kleuren.


Bij de metal shock nail powder moet je wel de sealing top coat gebruiken voor het beste resultaat, doe er vervolgens geen andere top coat overheen want dan verandert de kleur in witte vlekken (been there, done that). De poeder pakt het beste als de onderlaag nog niet helemaal droog is en dus nog een klein beetje plakt. Veel mensen gebruiken het liefst een ouderwets oogschaduw kwastje om de poeder op de nagel te wrijven, maar bij mij werkte het het beste om het met het topje van mijn vinger eroverheen te wrijven, dus doe wat jij het fijnste vind werken.

>>Lees ook: Preview: essence Winter Dreaming’ Trend Editie<<

Ik ben enorm enthousiast over de nagel poeder van essence! De kleuren zijn heel mooi, het is zijn effecten die je niet snel met gewone nagellak krijgt, en ook het aanbrengen werkt heel goed. Een dikke aanrader dus!

Heb jij de essence Metal Shock Nail Powder al? Welke van de 6 varianten is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *