Nagellak Kleuren Voorjaar 2018

Geplaatst door

Het zonnetje laat zich alweer een beetje zien, en dan kunnen we niet wachten tot het voorjaar doorbreekt. Bij een nieuwe seizoenen horen natuurlijk ook nieuwe trends! Zowel in kleding, make-up als nagellak zijn er weer nieuwe kleuren trends, en wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd welke kleuren we onze nagels mogen geven dit voorjaar!


Blauw

Blauw is een kleur waar je alle kanten mee op kan, van zacht baby blauw tot metallic donker blauw. Ook dit voorjaar is blauw weer een grote trend, de winkels stromen weer vol met denim en daar kan een blauwe nagellak tint niet bij missen. Ga dit voorjaar lekker los met allerlei tinten blauw!


Holo

Holo is een trend die afgelopen najaar al helemaal doorbrak, en die trend zet zich (gelukkig) door dit voorjaar! Helemaal als de zon op je nagels schijnt is holo super mooi! Een perfecte voorjaar trend dus.


Rood

Rood is een nagellak kleur die nooit uit de mode raakt. Rode nagels kunnen altijd, het is chique, sexy, veilig en casual tegelijk. Naast rood zijn ook knal kleuren zoals knal roze een trend komend seizoen. Ga lekker los met zomerse kleurtjes omdat het kan!


Groen

Groen gaan we veel zien dit voorjaar, zachte kleuren groen (zoals mint groen) maar ook knal groen en oker geel zijn een trend. Zowel in kleding als in nagellak zien we deze tinten veel dit voorjaar.


Nude

Nude is een tint die makkelijk te combineren is en altijd veilig. Naast een mooie nude tint op je nagels mag je ook zeker uit gaan pakken met goud en zilver dit voorjaar! Kleuren en tinten die makkelijk te combineren zijn met je outfit en bij elk weertype passen.


Roze

Last but zeker not least is roze. Vooral baby roze en zalm roze is een perfecte nagellak kleur voorjaar. Roze nagels zijn zacht en lief maar ook netjes en toch casual. Een ideale nagelkleur en favoriet van velen!


>>Lees ook: Nagellak Kleuren Herfst 2017<<

Wat mij opvalt is dat we veel trends van het afgelopen najaar lekker meenemen naar het voorjaar! Ook steeds meer glitter lakjes, nail powder en andere speciale nagellakjes komen in de winkels te liggen. Nail art is en word heel populair en daar worden wij dan weer heel vrolijk van!

Wat is jouw favoriete nagellak kleur? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *