Short Nail Art

Geplaatst door

Lange nagels, korte nagels, almond, stiletto, ronde nagels, nagels zijn er in allerlei vormen en maten. Ook nail art is voor allerlei vormen nagels, maar sommige nail art designs zijn beter geschikt voor korte nagels en sommige weer voor lange nagels. Vandaag heb ik een nail art speciaal voor de meiden met korte nagels!

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Gebroken witte nagellak (Essie Coconut Cove)
– Fel roze nagellak (essence 12 legally pink)
– Fel donkerblauwe nagellak (Essie 400 caviar bar)
– Zilveren nagellakpen of nagellak+penseel (Izgo Nail Design)
– Top coat (essence The Gel Top Coat)

Begin door alle nagels een basecoat te geven en wit te lakken, als alle nagels droog zijn kan je beginnen met je designs.

Stap 1: We beginnen met de roze nagellak, teken op alle nagels random patronen met rechte lijnen, bijvoorbeeld een vierkant, driehoek of de schuine helft van de nagel. Op alle vingers een ander patroon. Dit kan je doen met behulp van nail vinyls, of uit de losse pols, de lijnen hoeven niet kaarsrecht te zijn want er komt nog een zilveren lijn overheen.

Stap 2: Als de roze nagellak droog is, gaan we hetzelfde doen maar dan met de blauwe nagellak. Zorg er dit keer ook voor dat de blauwe vorm altijd de roze een stukje overlapt.

Stap 3: Laat ook de blauwe nagellak goed drogen voor je naar de volgende stap gaat. Als de nagels helemaal droog zijn is het tijd om de zilveren lijntjes te zetten. Zorg hierbij dat je de blauwe patronen helemaal omtrekt en de roze eronder vallen. Je kan de zilveren lijnen zetten met nagellak en een penseeltje, of met behulp van een nail art pen, net wat je zelf makkelijker vind werken.

Stap 4: Laat ook de zilveren lijntjes goed drogen voordat je een top coat aanbrengt, doe je dit als de zilveren lijntjes nog nat zijn, dan veeg je de zilveren lijntjes gemakkelijk uit en kan je weer helemaal opnieuw beginnen.

Zo trekken je korte nagels opeens alle aandacht!


>>Lees ook: Stippen Nail Art<<

Heb jij liever lange nagels of korte nagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Pingback: Stripes Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *