CATRICE 01 XOXO Holo Nail Stickers

Geplaatst door

”Ben jij ook fan van een holografisch effect? De Catrice Heavenly Holo 01 XOXO Holo Full Cover Nail Stickers bieden dit meer dan een nagellak je ooit kan geven. Plak de flexibele stickers op je nagel en vijl waar nodig bij. Je haalt de stickers er ook eenvoudig weer af, zonder nagellakremover. €2,99 Kruidvat.” Dat is wat Catrice ons met deze nail stickers beloofd, maar bieden de stickers ons echt meer holografisch effect dan nagellak ooit kan geven? blijven de stickers goed zitten? En zijn ze echt zo makkelijk te verwijderen? Ik heb de stickers voor jullie getest.

Er zitten 12 stickers in de verpakking, in 6 verschillende maten. De stickers zijn holografisch en hebben een print met kleine vormpjes wat een beetje een 3d effect geeft. Wel vind ik de stickers een beetje een ruis hebben en niet heel scherp geprint.

Volgens de gebruiksaanwijzing moet je de stickers een stukje boven de nagelriem opplakken en stevig aandrukken, de overtollige sticker kan je gemakkelijk wegvijlen. Zo gezegd zo gedaan, de stickers plakten inderdaad goed, en ook het afvijlen ging gemakkelijk. Wel waren sommige stickers wat te breed aan de onderkant, dit kon ik nog redelijk bijwerken met een beetje nagellakremover maar heel mooi werd het daardoor niet.

Ik ben erg teleurgesteld, de stickers zien er niet mooi uit, passen lang niet allemaal en zien er duidelijk als stickers uit. Bieden de stickers ons echt meer holografisch effect dan nagellak ooit kan geven? Nee absoluut niet, nagel poeder maar ook holografische nagellak geven net zo veel of zelfs meer holografisch effect. blijven de stickers goed zitten? Ja de stickers blijven wel goed zitten, wel hebben de randen neiging om omhoog te gaan staan, misschien dat een topcoat dit tegengaat. Zijn ze echt zo makkelijk te verwijderen? Ja de stickers zijn wel gemakkelijk te verwijderen. Maar raad ik dit jullie aan? Helaas niet nee, ik vind de stickers niet mooi, misschien als je geluk hebt dat ze stickers jou allemaal passen, maar dan nog vind ik de print niet heel mooi en blijft het overduidelijk dat het stickers zijn. Ik ben van CATRICE een stuk betere kwaliteit gewend, en vind het daarom ook zonde dat ze deze nagel stickers toch hebben uitgebracht. Helaas is deze review niet zo positief geworden als gehoopt, maar hopelijk verrast CATRICE ons volgende keer met een product van betere kwaliteit.

Wil je de stickers toch zelf ook proberen? Ze zijn verkrijgbaar bij bijvoorbeeld etos of kruidvat en kosten €2,99 per set.


>>Lees ook: Zo Krijg Je Sterke Lange Nagels<<

Heb jij de CATRICE 01 XOXO Holo Nail Stickers al geprobeerd? Wat is jouw ervaring/mening? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Pingback: Spider Nagel Gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *