Stripes Nail Art

Geplaatst door

Zijstrepen op broeken zijn al een tijdje helemaal hot! En daar hoort natuurlijk een bijpassende nail art bij. Geinspireerd op één van mijn broeken met zijstrepen heb ik de Stripes Nail Art gemaakt en stap voor stap voor jullie uitgelegd, zodat iedereen dit zelf kan maken! Je hebt hier niet veel voor nodig, alleen tijd en de volgende benodigdheden:

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– witte nagellak (essence 33 Wild White Ways)
– Zwarte nagellak (essence 46 Black is Back)
– Rode nagellak (Sally hansen Can’t Beet Royalty)
– Matte plakband of tape
– Top coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1: Begin door alle nagels een basecoat te geven en wit te lakken en laat dit goed drogen.

Stap 2: Plak twee stukjes tape verticaal op je nagel en laat een kleine kier leeg tussen de stukjes tape.

Stap 3: Lak de open kier met de rode nagellak. Verwijder de tape als de rode nagellak nog nat is, zo krijg je een strakke lijn.

Stap 4: Doe dit bij al je nagels, wissel een beetje af per nagel met de plek en de breedte van de streep. Laat alle rode strepen goed drogen voor je door gaat naar de volgende stap.

Stap 5: Als alle rode strepen helemaal droog is is het tijd om tegen de rode streep een zwarte streep te zetten. Plak één stukje tape over de rode lijn zodat je tegen de rode streep aan een kier houdt. Plak het andere stukje tape ook en zorg dat er een bredere kier ontstaat dan je bij het eerste rode streepje had.

Stap 6: Lak de open kier zwart en verwijder ook hier weer de tape zolang de zwarte nagellak nog nat is.
Herhaal deze stappen ook weer bij alle vingers, bij de ene rode streep zet je de zwarte aan de linker kant en bij een andere nagel weer aan de rechter kant van de rode streep. Wacht weer tot alle strepen weer helemaal goed droog zijn voor je door gaat naar de volgende stap.

Stap 7: Als alle starte strepen ook goed droog zijn kan je een aantal nagels nog een losstaande rode of zwarte streep geven om het geheel een beetje op te vullen.

Stap 8: Als alles helemaal droog is geef je alle nagels nog een mooie glansende top coat om je nail art nog mooier uit te laten komen en er langer plezier van te hebben.

Een nail art die wel wat tijd vraagt, maar met een resultaat dat het helemaal waard is!


>>Lees ook: Short Nail Art<<

Wat vind jij van deze nail art? Laat het weten hieronder in de reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *