CATRICE Dazzle Bomb Nail Lacquer

Geplaatst door

CATRICE Dazzle Bomb is een feestelijke collectie vol met glitters! In de collectie zitten drie prachtige glitter lakjes in het paars, roze en zilver. En het mooiste is: er zitten holo glitters doorheen! Ik heb de drie nagellak potjes kunnen scoren en testen voor jullie. De CATRICE Dazzle Bomb collectie is een limited edition verkrijgbaar bij bijvoorbeeld kruidvat, wees er snel bij want op is op!


01 Rose Quartz

Een prachtig licht roze glitter lakje met holografische glittertjes, in een mooi vierkant flesje van 10 ml. Een uniek lakje een oh zo mooi! De holografische glitters zijn duidelijk zichtbaar maar niet overheersend. Een perfect kleurtje voor de lente en zomer.

Alle drie de lakjes zijn zo te gebruiken als gewone nagellak of als topcoat. Ik heb de lakjes als gewone nagellak gebruikt, de lakjes dekken niet helemaal na twee laagjes maar zien er wel heel gaaf uit!

01 Rose Quartz 10ml €3,59


02 Gem Of Stones

De 02 Gem Of Stones is een heel mooi zilver lakje, met dezelfde holografische glitters erin als de 01 Rose Quartz. Een lakje die perfect is voor een feestje!

Ondanks dat dit lakje de minste dekking heeft van alle drie, vind ik de 02 Gems Of Stones er wel het mooist uitkomen. Het lakje heeft een hele mooie glans en prachtige glitters die helemaal in de zon heel mooi uitkomen.

02 Gem Of Stones 10ml €3,59


03 Amethyst

Paars, maar niet zomaar paars! Paarse glitters gevuld met weer dezelfde holografische glitters! Hoewel de holo glitters het minst opvallen in dit paarse lakje, maken ze dit lakje toch wel net even heel bijzonder.

De 03 Amethyst had de meeste dekking. De lakjes brengen alle drie heel fijn aan en blijven goed zitten. Ik vind dit net als de andere twee lakjes weer een prachtig en feestelijk lakje.

03 Amethyst 10ml €3,59


Drie hele mooie lakjes die mij toch wel hebben verrast. In eerste instantie was ik nog niet heel enthousiast, maar toen ik er eenmaal mee aan de slag ging werd ik opslag verlieft! De lakjes hebben een hele mooie (holografische) glitter, en zijn gewoon drie hele mooie kleuren. De brengen fijn aan, de vierkante flesjes vind ik heel mooi en de lakjes zijn perfect voor heel veel verschillende gelegenheden. Een absolute aanrader.


>>Lees ook: CATRICE Lux Chrome Collectie<<

Welk lakje van de CATRICE Dazzle Bomb collectie is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reactie!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *