CATRICE Lux Chrome Collectie

Geplaatst door

Je hebt het vast al wel een keer voorbij zien komen, magische poeder voor je nagels. Na essence heeft nu ook CATRICE een eigen nail powder set in de collectie! Drie verschillende varianten in poeder vorm en een spiegellakje. Ik heb de drie poeders en het lakje getest en deel graag mijn mening hierover met jullie.


De drie nagel poeders (Shimmer, Holo & Silver Chrome) zitten in één setje en kost €7,99 (klik hier). Daarnaast heb je ook de Lux Chrome 2in1 Base & Top Coat nodig om de poeder goed te kunnen sealen, de 2in1 Base & Top Coat is te koop voor €2,99 (klik hier). De gehele set is verkrijgbaar bij drogisterijen zoals Kruitvat.

De verpakking van de nagelpoeder heeft een hele mooie holografische glans. Op de achterkant staat in het engels, duits en frans in drie stappen beschreven hoe je de nagel poeder moet aanbrengen op je nagel. Je begint met de Base coat, vervolgens lak je je nagels in een donkere kleur na keuze. Als de nagellak bijna droog is wrijf je de poeder met je vinger op je nagel, de poeder seal je weer met de base & top coat en voilà!


Holo

Net als met de foto maken, ging ook alles mis met de Holo poeder. De zwarte basislak was nog te nat, of al te droog. de poeder pakte niet goed. Dus na 5 pogingen was het eindelijk gelukt! Maar de foto achteraf gezien niet. Maar desondanks vind ik de Holo nagelpoeder wel heel erg mooi! Waarom het niet wou lukken weet ik nog steeds niet, dus ik kan niet zeggen of het aan de poeder lag of aan iets anders.


Shimmer

Wat de Shimmer poeder zo leuk maakt is dat het paars uitvalt op een donkere ondergrond, en wit roze op een lichte ondergrond!  Ik heb gekozen voor een zwarte ondergrond zodat de kleur duidelijk zichtbaar is. De shimmer poeder glanst heel mooi en heeft een groene ondertoon. De poeder brengt makkelijk aan, alleen in de randjes pakte de poeder wat minder goed.


Silver Chrome

De Silver Chrome poeder heeft een heel mooi spiegel effect! wel is hier en daar (vooral langs de randen) de zwarte basislak zichtbaar, wat het geheel een beetje rommelig maakt. De poeder is makkelijk in gebruik en blijft goed zitten.


Foil Effect Polish

De Foil Effect Polish is van deze alle 4 toch wel mijn favoriet. Het is geen poeder maar een lakje en heeft een geweldig spiegel effect! De lak brengt makkelijk aan en dekt al in twee laagjes. De lak word mooi egaal als het opdroogt en blijft extra lang zitten als je de Lux Chrome 2in1 Base & Top Coat erbij gebruikt.

Foil Effect Polish €3,99


>>Lees ook: essence Metal Shock Nail Powder<<

Of het aan de basislak die ik gebruikte lag of aan de poeders weet ik niet, maar omdat het niet zo goed lukte vallen de poeders mij een beetje tegen. De effecten zijn wel heel mooi en maken hun beloftes zeker waar! Ik denk dat de poeder wel een stuk beter pakt op een gel lak, en dan vind ik de CATRICE Lux Chrome Powders wel een aanrader. De 2in1 Base & Top Coat en de Foil Effect Polish werken wel echt heel goed!

Lux Chrome 2in1 Base & Top Coat €2,99 
Lux Chrome Nail Powder Kit €7,99
Lux Chrome Foil Effect Polish €3,99

Wat vind jij van de CATRICE Lux Chrome collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *