Claire’s Nude Stiletto & Blue Satin Coffin Kunstnagels

Geplaatst door

Ik kom niet vaak bij Claire’s omdat er in de buurt van waar ik woon geen Claire’s zit, voor mijn portemonnee misschien ook wel beter want als ik bij Claire’s kom ga ik los! Claire’s is een ontzettend leuke winkel, vol met sieraden, beauty spulletjes en assecoires! Wat Claire’s zo leuk maakt is dat ze spullen verkopen die je niet overal ziet, kleurrijk, vrolijk, voor jong en oud en ook niet onbelangrijk: betaalbaar.

Ik heb twee setjes kunstnagels gekocht om te testen, de Nude Stiletto en de Blue Satin Coffin. Twee setjes die veel op elkaar lijken. De Nude Stiletto is matt en loopt puntig af. De Blue Satin Coffin is glansend en loopt recht af ook is de Blue Satin Coffin ongeveer €1 duurder dan de Nude Stiletto. Verder zijn de nagelsetjes precies hetzelfde en heb ik gekozen om alleen de Nude Stiletto aan te brengen.
Claire’s heeft vaak leuke kortingen, en nu zijn deze twee setjes ook in de aanbieding!

Nude Stiletto €5,59
Blue Satin Coffin €6,29

In de doosjes zitten 24 kunstnagels in verschillende maten, een tube lijm en een bokkenpootje met zuignapje waarmee je de nageltjes op kan pakken en op je nagels kan bevestigen. Ik zelf vind het zuignapje niet handig werken en breng de kunstnagels liever aan met mijn handen, maar het kan zijn dat jij het wel heel handig vind.

Voor je de nagels op je eigen nagels plakt leg je je nageltjes op volgorde. Er zitten veel verschillende maten in het setje, dus voor iedereen wel een goeie maat. De nagels voelen heerlijk zacht aan aan de bovenkant.
Breng voor je de kunstnagels aanbrengt eerst een goeie base coat aan op je eigen nagel, zo bescherm je je eigen nagels tegen de lijm.

De nagels plakken heel erg snel en goed vast, ze vormen goed mee met je eigen nagel wat heel fijn werkt. De nagels zijn best lang, wat ik een groot voordeel vind want dan kun je de nagels nog in alle vormen knippen zoals je zelf mooi vindt en naar wat het best bij jou past.

Ik hou zelf het meest van ovale en niet al te lange nagels en heb ze dan ook in die vorm gevijld. De nagels vijlen ging heel makkelijk, ze zijn niet breekbaar maar wel makkelijk korter te vijlen. Ik was bang dat de nagels snel krassen zouden krijgen van het vijlen maar dat viel reuze mee! Ook scheurden de nagels niet toen ik ze knipte.


>>Lees ook: Nagellak Ordenen & Low-Budget Nail Art<<

Ik ben enorm enthousiast over de kwaliteit van de nagel setjes! Ze zijn betaalbaar maar zien en voelen absoluut niet goedkoop aan. Een absolute aanrader.

Nude Stiletto €5,59
Blue Satin Coffin €6,29

Draag jij weleens kunstnagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *