Zilver Stripe Nail Art

Geplaatst door

Met nagelfolie kan je alle kanten op! er zijn enorm veel nail art ideeen over te vinden, ik kon het dus ook niet laten om een leuke nail art met nagel folie te gaan maken. Voor deze nail art heb je geen vaste hand of ervaring nodig, het enige wat je nodig hebt is:

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Witte nagellak (essence 33 Wild White Ways)
– Lichtblauwe nagellak (essie 135 First View)
– Nagelfolie (Aliexpress)
– Nagelfolie lijm (Aliexpress)
– Matte top coat (essence Matt Matt Matt)

Stap 1: Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels wit.

Stap 2: Als alle nagels droog zijn zet je met je blauwe lak een schuine lijn over het midden van je nagel, en die vul je tot de bovenrand in. De lijn hoeft niet heel strak te zijn want hier komt straks nog folie over.

Stap 3: Als de blauwe lak ook droog is breng je nog een matte top coat aan zowel over de blauwe als over de witte lak, laat dit ook goed drogen tot je nagels helemaal matt zijn.

Stap 4: Knip de nagelfolie in 10 reepjes. Zet nu een brede streep over de rand van wit en blauw, ook deze lijn hoeft niet strak te zijn.

Stap 5: Als je nagellijm helemaal transparant is geworden is het tijd om de nagelfolie aan te brengen. Zorg dat de glimmende kans van de folie naar boven wijst, en dep de matte kant op de nagellijm. Probeer dit stuk voor stukje te deppen zodat je folie speels op de nagel komt.

Stap 6: Als de nagel folie na wens is aangebracht ben je nog een laagje matte top coat aan zodat de lijm en niet meer plakt.

En je nail art is klaar! Een heel gaaf effect die op elke nagel weer uniek is.


>>Lees ook: Graphic Nail Art<<

Gebruik jij graag nagel folie? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

  1. Pingback: Stippen Nail Art
  2. Pingback: Two Sides Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *