essence Bootiful Nights Trend Editie

Geplaatst door

De essence trend editie van Oktober staat natuurlijk helemaal in het teken van Halloween, Bootiful Nights. In de Bootiful nights zitten drie hele toffe eye catchers! Drie nagellakjes met een lange puntmuts als dop. Ik was meteen verliefd toen ik de flesjes zag! En kon het dan ook niet laten om de nagelproducten uit deze toffe trend editie met jullie te delen. De lakjes bevatten 5ml, de lakjes en de nagel stickers en kosten €1,99.


01 i witch you were here

Het eerste lakje is de 01 i witch you were here, een mooi zwart langhoudend lakje. Door de lange dop is het een klein potje nagellak. En hoewel de dop een totaal andere vorm heeft dan we gewend zijn, lakt het wel heel fijn! De zwarte lak dekt goed en blijft inderdaad lang zitten.


02 dawn of the red

Het tweede lakje is de 02 dawn of the red, een rood lakje met een paarse ondertoon. Dit lakje dekte het minst goed van alle drie de lakjes en had daarom een extra laagje nodig. Ik vind dit een hele mooie kleur, en natuurlijk een hele mooie dop.


03 let’s boo-gy-woogy

Het derde lakje is de 03 let’s boo-gy-woogy, een mooi wit lakje met een crème ondertoon. Die crème ondertoon maakt het lakje heel mooi vind ik! Ook dekt dit lakje heel goed en blijft hij lang zitten. Hoewel ik dit in eerste instantie de minst mooie vond, vond ik het de mooiste toen ik hem getest had!


Those Boos Are Made For Spooking

Hoe leuk zijn deze nagel stickertjes?! En dan met name de kleine wiebelende oogjes! Ik was in ieder geval meteen verkocht. Dit nagel sticker velletje bevat 20 wiebelende oogjes, en een velletje met griezelige glow in the dark stickertjes. Ideaal voor een leuke halloween nail art.

De stickertjes schijnen inderdaad heel mooi in het donker, en ook de oogjes wiebelen goed. Je kan alle kanten op met de nagel stickers, zo kan je ze individueel op je nagels plakken, of er een leuke nail art omheen maken. De stickers blijven goed zitten, alleen de oogjes laten wat sneller los, een drupje nagellijm kan hiervoor de oplossing zijn.


>>Lees ook: essence Holo Rainbow<<

Ik vind dit een hele leuke en verassende trend editie! De Bootiful Nights producten zijn nog tot eind Oktober/begin November verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van de essence Bootiful Nights Trend Editie? Laat het weten hieronder in de reacties!

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *