Holo V Nail Art

Geplaatst door

Holografische glitter nagellak is een absolute trend op dit moment! Er zijn dan ook heel veel gave nail art designes te vinden met holo glitters! Vandaag heb ik voor jullie de Holo V nail art stap voor stap vast gelegd, een makkelijke maar hele mooie nail art.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Holografische nagellak (essence holo rainbow 01 Hello Holo)
– Schaar
– Schilderstape
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1:
Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels met je holo lakje, het fijne aan de essence holo rainbow lakjes is dat ze goed dekken en niet met een spons aangebracht hoeven te worden.

Stap 2:
Knip kleine langwerpige driehoekjes uit de schilderstape. Het fijne aan schilderstape is dat het heel makkelijk is om in te knippen en makkelijk te verwijderen is van je nagel. Plak de schilderstape op je nagel, zorg dat het puntje op je nagel zit, en de platte onderkant op je vinger zodat hij gemakkelijk te verwijderen is.

Stap 3:
Lak vervolgens de nagel zwart, wees niet bang dat de lak door de schilderstape heen komt want dat gebeurd niet. Haal vervolgens de tape van je nagel af (omdat je een leeg stukje op je vinger hebt kan je hem daar gemakkelijk vast pakken) doe dit wel als de zwarte lak nog nat is. Voor de top coat heb ik voor een wat dikkere gel top coat gekozen, zo word de nail art echt één geheel en krijg je niet het laagjes effect.

Zo simpel kan een mooie nail art al zijn!

>>lees ook: Halloween Nail Art<<

Wat vind jij van de Holo nagellak trend? Laat het weten hieronder in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *