essence French Manicure

Geplaatst door

Hou je van nette verzorgde nagels? Dan is een french manicure iets voor jou. French manicure nagels zijn nagels met een wit nagellak laagje aan de top van de nagel en een transparant of roze nagelbed wat een natuurlijke en verzorgde uitstraling geeft. essence heeft alle benodigdheden voor een mooie french manicure. De tip guides van essence ken je vast al wel, dat zijn nail finyls voor een french manicure, maar essence heeft nu ook de 01 I’ts Perfectly Fine! is een wit lakje die je zowel met als zonder de tip guides kan gebruiken, de 02 FRENCHs Are Forever is een transparant nude lakje. Let’s try them!

De 02 FRENCHs Are Forever geeft mijn nagel een mooie glans, en laat alle beschadigingen op mijn nagel verdwijnen (niet echt natuurlijk maar wel voor het oog). De lak heeft een hele lichte nude milky kleurtje. Een fijn lakje voor een mooie nette basis.

02 FRENCHs Are Forever €1,89

De 01 I’ts Perfectly Fine! heeft een heel dun penseeltje, hiermee kan je hele strakke lijnen trekken en je french tip zo precies mogelijk op je nagel lakken.

De 01 I’ts Perfectly Fine! dekt goed, het penseeltje werkt heel fijn! Zelf met mijn niet strakke handen heb ik toch een best strakke lijn kunnen trekken, en een nette french tip kunnen lakken zonder het behulp van de guide tips. Het lakje droogt snel is niet te dik en blijft mooi zitten. De lakjes zijn low budget zeker voor de kwaliteit. Ik ben fan!

01 I’ts Perfectly Fine! €1,97


>>Lees ook: O.P.I Infinite Shine 2<<

Draag jij liever french manicure of een opvallende nail art? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *