MoYou -London- Marshmallow Sticky Stamp

Geplaatst door

Nail art stamping is een hele handige en snelle manier van nail art, het is letterlijk een patroontje op je nagel stempelen. Meer weten over stamping nail art? Klik hier. Ik heb meerdere stampers geprobeerd maar had nog geen stamp waar ik echt tevreden over was, daarom besloot ik (op aanraden van een aantal lieve lezeressen) de MoYou -London- Marshmallow Sticky Stamp te bestellen.

De stamp komt in een mooi rond kartonnen doosje met een super leuke hipster pug erop. In het doosje zit de stamp met een metalen omhulsel en een plastic schraper.

De stamp is inderdaad sticky waardoor het patroontje beter op de stamp moet blijven plakken. De  head kan je makkelijk uit de metalen omhulsel halen en verwisselen met andere MoYou Marshmallow heads. Hierdoor hoef je maar één pakket te bestellen en kan je daarna alle heads los kopen, wat goedkoper is.

De stamp pakt het patroontje heel goed! Geen enkele stamp die ik in het verleden heb geprobeerd pakte een patroontje zo goed op. Zorg wel dat je na het schrapen meteen het patroontje op de stamp drukt, hoe langer je wacht des te minder goed je stamp het patroontje op kan pakken.

De stamp stempelt heel fijn en laat het patroontje perfect achter op de nagel. Het is wel even oefenen om het patroontje recht op je nagel te krijgen omdat de stamp niet transparant is. Ik ben enorm enthousiast over de Marshmallow Sticky Stamp! Hij is flexibel en zacht, plakt goed en stempelt precies zoals ik gehoopt had. Maak de Marshmallow Sticky Stamp nooit schoon met nagellak remover! Gebruik een kleding roller om je stamp schoon te maken.

Op dit moment is de Marshmallow Sticky Stamp £2,99/£5,99 (tijdelijk) uitverkocht, maar de Sticky Head £1,50/£3,99 is nog wel verkrijgbaar!


>>Lees ook: Morgan Taylor The Colors Of Petals Collectie 2019<<

Welke Stamp gebruik jij het liefst? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *