Gouden Panter Nail Art

Geplaatst door

Dierenprintjes zijn weer helemaal hot! Vooral de slangenprint en de panterprint zie je nu bijna overal wel. Ook je nagels mogen zeker mee doen met deze trend, daarom heb ik voor jullie een Gouden Panter Nail Art stap voor stap uitgelegd.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Nude nagellak (Sally Hansen 640 Totem-ly Yours)
– Zwarte nagellak (essence 46 Black is Back)
– Zwarte nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– Gouden nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– matte plakband of tape
– Gouden striping tape (Striping tape Ebay)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1: Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels met de nude bruine nagellak.

Stap 2: Als alle nagels goed droog zijn plak je een stukje matte plakband of tape op je nagel en laat je een stukje aan de onderkant open.

Stap 3: Het open stukje lak je zwart. Verwijder de tape zolang de zwarte nagellak nog nat is voor een strakke lijn. Doe dit op alle nagels.

Stap 4: Vervolgens teken je cirkeltjes op je nagels met hier en daar een opening. De cirkeltjes hoeven helemaal niet perfect rond te zijn en speel een beetje met verschillende openingen. vul de lege plekken op met wat zwarte vlekjes. Ik maak mijn design met de nagelpennen van Izgo, deze nagelpennen hebben een heel dun puntje waardoor je heel precies kan werken. Heb je geen nagelpennen, gebruik dan een speld of een dun penseeltje om je design op je nagel te tekenen.

Stap 5: Vul de cirkeltjes met gouden nagellak, ook dit doe ik weer met de nagelpennen van Izgo. De zwarte vlekjes die je hebt gezet als opvulling laat je gewoon zoals ze zijn en hebben geen gouden touch nodig.

Stap 6: Als alles droog is is het tijd voor de finishing touch, de striping tape. Plak een lijntje horizontaal op de lijn van de zwarte nagellak, knip de tape af en druk het goed aan op je nagel. Geef je nagels nog een mooie top coat en je houden panter nagels zijn af.


>>Lees ook: Panterprint Nail Art<<

Wat vind jij van de panterprint? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

  1. Pingback: Tropical Nail Art
  2. Pingback: Panter Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *