Spider Nagel Gel

Geplaatst door

Spider gel is een speciale, stroperige nail-art gel, ideaal voor liefhebbers van perfecte rechte lijnen, extra dunne 3D-lijnen, het spider-web ontwerp, dunne draden en nog veel meer. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest! Ik heb een witte en een zwarte spider gel besteld via Aliexpress, de potjes bevatten 8ml waar je enorm lang mee vooruit kan en dat voor slechts €1,14 per stuk (Klik hier).

Zo werkt het: dip je dotter in de spider gel, als je je dotter uit het potje haalt blijft er een draad aan je dotter hangen, het draad kan je zo dik maken als je zelf wilt. Je legt het draad gemakkelijk op de nagel waar de pider gel goed aan blijft kleven. Doe dit net zo lang tot je het ontwerp hebt wat je wou, Met een beetje nagellak remover verwijder je gemakkelijk de gel van je huid. Nagel onder de lamp en klaar!

De 001 zwarte spider gel is te herkennen aan het zwarte spinnetje. De kleur is mooi dekkend en de gel werkt super fijn! Hoewel 8ml mij eerst heel weinig leek is dat het absoluut niet, ik heb al heel wat zitten oefenen en mijn potje lijkt nog steeds heel vol.

Spider Gel 001 Zwart €1,14

De 002 wit is net als de zwarte weer te herkennen aan het spinnetje, dit keer een wit spinnetje. Ook de witte gel dekt weer top en werkt super. Ik was bang dat de witte wat transparant zou zijn maar dat is absoluut niet het geval.

Spider Gel 002 Wit €1,14

Ik heb absoluut geen vaste hand dus rechte lijnen maken is voor mij altijd een behoorlijke uitdaging, de spider gel is dan ook een absolute uitkomst! Rechte lijnen zijn nu super makkelijk te creëren. Voor de spider gel hoef je absoluut geen nail artist te zijn, iedereen kan hier een mooie nail art mee creëren. Je kan er alle kanten mee op, en je hebt in een handomdraai een hele toffe nail art. Ik ben fan en heb stiekem meteen nog een zilveren en goede besteld.


>>Lees ook: CATRICE 01 XOXO Holo Nail Stickers<<

Wat vind jij van de spider Nagel gel? Laat het weten hieronder in de reacties!

6 reacties

  1. Je hebt toch ook van die potjes met poeder? Als je dat over de natte spidergel doet, kun je nog meer toffe effecten maken. Bijvoorbeeld een neon poedertje in de witte gel en je hebt neon streepjes! (Heb ik overigens niet zelf bedacht maar eerlijk afgekeken bij mijn nagel styliste 😉 )

    1. Ja heb ik gezien inderdaad! Ik heb die poedertjes nog niet maar ga er binnenkort zeker een keer naar kijken. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *