Pink Gellac Touch Up Shine Collectie

Geplaatst door

Een stiekeme droom is uitgekomen, Pink Gellac heeft een collectie uitgebracht met vijf glitter non sticky top coats! Maak je favoriete Pink Gellac kleur nu nog mooier met de Pink Gellac Touch Up Shine Collectie. Ik heb alle top coats op een zwarte basis kleur geswatcht zodat we de top coats het beste kunnen bewonderen, let’s take a look…


Silver Glitter

Mis je zilveren glitters in jouw favoriete gellac kleur? Breng de Silver Glitter Touch Up Shine aan en je bent ready to go! De Silver Glitter topcoat geeft een prachtig effect op blauwe, paarse en grijze en zwarte gellac kleuren.

De lak is goed gevuld met glitters, het lakje is niet te dik of te dun en brengt daardoor fijn aan.

Met slechts één laagje heb je al een prachtige laag glitters op je nagels, nog meer glitters? breng gerust een tweede laag aan. 

De top coats zijn allemaal non sticky, hierdoor heb je geen cleaners nodig. Onder de lamp en je glitter gel nagels zijn klaar. 

Pink Touch Up Shine Silver Glitter 15ml €15,-


Gold Glitter

Breng de Pink Touch Up Shine Gold Glitter aan over jouw favoriete gellac kleur om je nagels te matchen met jouw gouden armcandy! Deze topcoat komt het best tot zijn recht wanneer hij over een donkere gellac kleur is aangebracht.

Dit lakje is net als de zilveren glitter lak goed gevuld met glitters. Ook dit lakje is brengt weer fijn aan.

De lak heeft een mooie dekking en een nog mooiere glitter. De gouden glitters op een donkere basiskleur geeft een prachtige diepte. 

Een perfect lakje voor de feestdagen maar ook om van elke dag een feestje te maken. 

Pink Gellac Touch Up Shine Gold Glitter 15ml €15,-


holographic 

Deze topcoat is perfect als je echt wilt uitpakken voor een feest! Door de kleine, fijne glitters geef jij je nagels een extra dimensie. De reflecterende deeltjes zullen extra sprankelen in het kaarslicht tijdens een diner.

Zodra je het potje open draait droom je meteen weg in het holografische effect. Een mooi lakje met een mooie gel dikte. 

Het lakje is te dragen op een donker basiskleur maar kan ook prima op een licht kleurtje of gewoon solo. De lak heeft een enorm goede dekking dus met slechts één laag komt de holographic al tot zijn recht. 

Dit lakje wil je zien, hoe meer licht hoe beter zelfs! Een heel fijn lakje met een heel mooi effect.

Pink Gellac Touch Up Shine Holographic 15ml €15,-


Holographic Glitter

De super feestelijke Holographic Glitter Touch Up Shine bevat holografische glitters en maakt jouw feestlook helemaal af. Sparkle & shine met deze topcoat! Een must have voor als je niet kan kiezen tussen welke glitter je wilt aanbrengen.

Dit lakje heeft alles wat je wilt, glitters, regenboog, glans, diepte, alles! 

Met één laagje heb je al een enorm effect, het lakje geeft voldoende glitters af op je nagel. Op een donkere basiskleur komen de holo glitters het allermooist uit. 

Dit ik zeker mijn favoriet van de vijf, hoewel de andere lakjes zeker niet minder mooi zijn heeft de Holographic glitter toch echt mijn hart gestolen.

Pink Gellac Touch Up Shine Holographic Glitter 15ml €15,-


Shimmering Pearl

Een flesje Pink Touch Up Shine Shimmering Pearl zit vol minuscule shimmers! De Shimmering Pearl topcoat kan over elke gellac kleur worden aangebracht, maar is het mooist in combinatie een beige, lichtroze of nude gellac kleur.

De kwastjes zijn allemaal zoals we van Pink Gellac gewend zijn, een handige ronding aan de onderkant waarmee je je gellak heel precies kan aanbrengen.

Het lakje heeft een mooie dekking, de basiskleur is nog zichtbaar maar heeft een mooie parel glans gekregen.

Zeker op een licht kleurtje is dit een heel chique lakje met een echte meerwaarde. 

Pink Gellac Touch Up Shine Shimmering Pearl 15ml €15,-


>>Lees ook: Pink Gellac Magnificent<<

De top coats zijn gel lakjes dus onthoudt dat je een UV/LED lamp nodig hebt om de lak te laten drogen.

Wat is jouw favoriet van de Touch Up Shine collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *