H&M Smoke & Mirror Press On Kunstnagels

Geplaatst door

Niet alleen de eerste H&M kunstnagels die ik review, maar ook de eerste press on nagels! Mooie spiegel nageltjes met een mist effect erop. Deze prachtige spiegel nageltjes zijn verkrijgbaar bij H&M of op hm.com en ze zijn nu in de aanbieding van €6,99 voor €2,99!

In de verpakking zitten 24 nageltjes in 12 verschillende maten. Verder zit er natuurlijk niks bij! De nagels kleven van zichzelf al dus lijm zou niet nodig moeten zijn. De nagels zelf zijn niet genummerd, maar de plekken waar ze in liggen wel! en dat werkt ideaal. De juiste maten vinden was daardoor heel makkelijk, en de nagels pasten goed. Probeer de nagels wel meteen goed op je nagel te duwen, als je een nagel steeds wat verplaats kleeft hij minder goed.

Zo gebruik je het volgens de instructies: duw de kunstnagel op je eigen nagel en houd deze tenminste 10 seconden vast. Voor een langere draagtijd duw je de nagels een paar keer per dag voorzichtig aan, vooral als ze in contact zijn geweest met water. Om de nagels te verwijderen, laat je ze 10-15 minuten weken in water. Daarna til je de kunstnagel voorzichtig vanaf de zijkanten omhoog.
Wat ik merkte is dat de nagels wel goed plakten maar toch niet zo goed vast zaten als nagels die je met lijm vast maakt. Lijm beschadigt je natuurlijke nagels en dat doen deze nagels dan weer bijna niet. Het heeft dus zo zijn plus en min punten.

De nagels zijn stiletto dus het kan zijn dat je de nagels toch korter wil. Ik raad aan de nagels eerst goed vast de maken voor je gaat vijlen. Dan is het prima te doen.
Ik ben erg tevreden over de press on nagels van H&M! Ze zitten voor press on nagels goed vast, zien er mooi uit en zijn goed te vijlen. Het spiegel effect was er ook zeker! en de mist maakt het net even wat minder glanzend. Een mooi setje helemaal voor de sale prijs!

H&M Smoke & Mirror Press On Kunstnagels €2,99


>>Lees ook: PS… Boogie Kunstnagels<<

Wat draag jij liever: Kunst nagels met lijm of press on kunstnagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *