Star Nail Art

Geplaatst door

Het is weer tijd voor een winterse nail art! Ik heb gekozen voor een nail art die makkelijk zelf te maken is, en die perfect bij de koudere dagen past. Lees hier stap voor stap hoe je deze nail art zelf maakt.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Blauwe nagellak (essence 78 Royal Blue)
– Witte nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– Nail art stones (Aliexpress)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

stap 1:
Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels blauw.

stap 2:
Als alle nagels goed droog zijn is het tijd om de witte lijnen te zetten. Ik gebruik hiervoor een nail art pen, maar je kan ook een dun penseeltje of een naald gebruiken. Zet op elke nagel één licht gebogen lijn, zorg dat de lijnen op elke nagel op een andere plek begint en eindigt. Op de ring vinger zet je onderaan in het midden een gebogen lijn, in het midden van die lijn trek je drie strepen zodat er een ster vorm verschijnt.

Stap 3:
Als de witte lijnen droog zijn kunnen we de steentjes gaan plakken! Dit kan je doen met een drupje topcoat of met nagellijm, met nagellijm blijven de steentjes wel beter zitten maar kan de nagels ook beschadigen.
Plak medium en kleine steentjes op de nagels, in het midden van de ster plak je een medium steentje, met twee kleine steentjes ernaast.

Stap 4:
Zitten de steentjes goed vast? Dan hoef je alleen nog een top coat aan te brengen, en je nail art is klaar!

Een eenvoudige nail art die laat zien dat less is more! Ik ben nog niet de allerbeste in strakke lijnen zetten, maar oefening baart kunst zullen we maar zeggen, en met de nail art pen van Izgo gaat het al een stuk makkelijker.


>>Lees ook: Nieuwe Blog-Kamer<<

Hou jij meer van een rustige nail art of kan het jou niet gek genoeg? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

  1. Pingback: Stones Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *