Pink Gellac Touch Up Shine Top Coats

Geplaatst door

Maak je klaar voor de feestdagen met de nieuwe Touch Up Shine Topcoats! Deze feestelijke non-sticky topcoats kunnen over elke gellac kleur worden aangebracht. Ga je voor holografische flakes of een kleurrijke glitter mix? De keuze is aan jou! Vorig jaar mocht ik al de eerste vijf Touch Up Shine Topcoats reviewen voor jullie en daar zijn nu nog eens drie fantastische glitter top coats aan toegevoegd! Laten we niet langer meer wachten en de drie nieuwe pareltjes bekijken.


Color Glam

Geef je manicure een feestelijke touch up met deze unieke glitter topcoat van Pink Gellac! Met de Color Glam Touch Up Shine Topcoat verfraai je je nagels met een kleurrijke glittermix. Feest in een flesje! Breng deze feestelijke Touch Up aan over elke gewenste Pink Gellac kleur – en je bent ready to party!

Het lakje zit bombol gekleurde glitters, een confetti bommetje voor je nagels! Het lakje voelt niet te dik of te dun aan en ook de kwastjes zijn van de kwaliteit die we gewent zijn van Pink Gellac. 

Een perfecte top coat voor verjaardagen, feestjes en oude & nieuw als je het mij vraagt! Een feestje voor en op je nagels. Met slechts één laagje had ik al ruim voldoende glitters op mijn nagels. 

Ik ben helemaal fan van de Color Glam top coat. De kleuren, de glitter en de hoeveelheid vind ik helemaal top. De lak brengt fijn en makkelijk aan en blijft goed zitten. Niet alleen voor de December maand maar eigenlijk voor elk feestje in het jaar een perfecte top coat.

Pink Gellac Color Glam 15ml €15,00


Mysterious Green

Touch Up Your Manicure met deze unieke glitter topcoat van Pink Gellac voor een feestelijke upgrade van jouw favoriete kleur! De Mysterious Green Touch Up Shine Topcoat bevat holografische flakes met een blauw-groene sheen. Voor een écht unieke finish! Breng de Touch Up Shine Mysterious Green aan over elke gewenste Pink Gellac kleur – en je bent betoverd!

 

Een goede hoeveelheid flakes bevind zich in het flesje, en wat een mooie kleuren combinatie! De lak neemt de flakes goed op en met slechts één laagje tover je je hele manicure om in een magische kleuren feestje.

Wauw wauw wauw, deze kleuren combi vind ik zo gaaf! De flakes geven echt een diepte in je nagels en zijn perfect voor op een donkere gellac kleur. Wel voel je de flakes hier en daar wat omhoog uitsteken, hierdoor raad ik aan een extra laagje (Shine) topcoat aan te brengen over de Touch Up Shine Topcoat.

Een super mooi lakje waar je naar kan blijven staren. De lak brengt fijn aan en blijft goed zitten, enige min puntje zijn de flakes die hier en daar een beetje ”uitsteken”, gelukkig is dit gemakkelijk op te lossen met een laagje (Shine) topcoat.

Pink Gellac Mysterious Green 15ml €15,00


Supreme Gold

Gouden oranje-paarse flakes en holografische shimmers…met de Supreme Gold Touch Up Shine Topcoat geef je je nagels een echte wow factor. Breng de Touch Up Shine Supreme Gold aan over elke gewenste kleur – en je bent klaar voor de feestdagen!

Het lakje heeft dezelfde hoeveelheid en grootte in flakes als de Mysterious Green en werkt ook net zo fijn.

Ik ben helemaal verlieft geworden op deze kleuren combinatie. De gouden flakes in combinatie met de rood/roze flakes geven een heel mooi diep en warm effect. 

 

 Een super mooie kleur die zeker niet mocht ontbreken in de Touch Up Shine Collectie! Wel staan ook bij dit lakje hier en daar wat flakes omhoog, maar verder zul je mij zeker niet horen klagen. De diepte die dit lakje geeft vind ik heel mooi, het is een subtiel maar feestelijke top coat die het perfect doet op donkere gellac kleuren. 

Pink Gellac Supreme Gold 15ml €15,00


Wat een feest voor de nagels en het oog! Perfecte lakjes om de donkere dagen een stuk vrolijker te maken. Ideaal als cadeau voor onder de boom of als cadeautje voor jezelf. Ik was al fan van de Touch Up Shine collectie maar met deze aanvulling ben ik helemaal om! Een dikke aanrader als je het mij vraagt.


>>Lees ook: Pink Gellac Touch Up Shine Collectie<<

Wat is jouw favoriete topcoat van de Touch Up Shine collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *