5x Nagellak Kerstcadeau Ideeën

Geplaatst door

De Decembermaand is weer aan gebroken en dat betekend natuurlijk: cadeautjes! Tijd om je verlanglijstje op te stellen en tijd om een kerstcadeau te zoeken voor een ander! Heb je nou geen inspiratie meer? Dan zijn hier de 5 leukste nagellak kerstcadeautjes op een rij!
(Disclaimer: dit is geen samenwerking, alle cadeau’s zijn willekeurig door mij uitgekozen.) 


OPI Shine Bright Collection

Vier prachtige OPI mini’s van de Shine Bright collectie in een te leuke kerst verpakking! Een ideaal cadeau voor onder de boom als je het mij vraagt. OPI heeft hoge kwaliteit nagellak en deze verpakking bevat vier uiteenlopende kleuren voor zowel de feestdagen als alle andere dagen. De mini’s bevatten 3.75ml (in totaal 15ml) zijn makkelijk mee te nemen in je tas en gaan lang mee. Een super leuk cadeau voor elke nagellak liefhebber.

OPI Shine Bright Collection €29,50


Max Factor X Sally Hansen

Dit cadeau is niet alleen voor je nagels maar bevat ook een mascara! Dit kerstcadeau is een samenwerking tussen Max Factor en Sally Hansen. De mascara van Max Factor bevat 13,1ml, met een uniek borsteltje die 25% dikker is dan de traditionele borstels en heeft 50% meer zachte haren voor nauwkeurig borstelen. Het Insta-dri lakje van Sally Hansen bevat 9,2ml en heeft een prachtige klassiek rode kleur. De kwaliteit van de Sally Hansen nagellak is heel goed, heeft een mooie dekking en droogt snel.

Max Factor X Sally Hansen €21,75


Pink Gellac Touch Up Shine

Natuurlijk kunnen de Touch Up Shine lakjes van Pink Gellac niet missen met de feestdagen! 5 super mooie glitter gel top coats die je kan combineren met je favoriete gellak kleur! Een ideaal kerstcadeautje die bij iedere nagel/gellak lover wel in de smaak zal vallen.
Vorig jaar heb ik deze 5 lakjes al mogen reviewen voor jullie (klik hier) en ik kan alvast verklappen dat daar volgende week nog 3 nieuwe aan toegevoegd worden! Dus keep in touch.

Pink Gellac Touch Up Shine €15,00


Essie GelCouture

Hoe schattig is deze kerst verpakking?! Een mooie rode essie nagellak kleur + een essie top coat in full size! De lakjes en vooral de kwastjes van essie vind ik heel fijn werken, de lakjes blijven goed lang zitten helemaal in combinatie met de essie top coat. De top coat geeft je nagellak optimale bescherming en een prachtige glans. De lakjes bevatten 13,5ml per stuk.

Essie GelCouture €20,95


Alessandro Get The Glitter

5 prachtige nagellakjes van Alessandro, twee glitter lakjes en drie kleur lakjes van nude roze tot klassiek rood. Een super leuk cadeau waar je het hele jaar plezier van zult hebben. De lakjes bevatten 5ml (in totaal 25ml) en zijn sneldrogend. De dekking van de Alessandro lakjes zijn heel goede en de kleuren in deze set vind ik heel gaaf!

Alessandro Get The Glitter €24,99


>>Lees ook: Verschil Tussen Goedkope & Dure Nagellak<<

Welk nagellak kerstcadeautje staat er op jouw verlanglijstje? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *