Pokemon Go Nail Art

Geplaatst door

 

Het kan je haast niet ontgaan zijn, Pokemon Go! Niet alleen social media is in de ban van Pokemon Go maar ook als je buiten kijkt is de kans groot dat je iemand ziet lopen die op jacht is naar Pokemons. Ben jij stiekem zelf ook al een echte Pokemon trainer? Dan kan deze nail art niet missen!


Pokéball


Benodigdheden:
– Zwarte nagellak – ik heb mijn zwarte nagellak van de Action, dit lakje heeft een dun nail art kwastje. Je kan ook een sateprikker of speld gebruiken als je geen dun kwastje hebt.
– Rode nagellak – Ik heb gekozen voor de rode gel lak van Essence.
– Witte nagellak – Ik heb gekozen voor de witte gel lak van Essence.
– Nail art pen of spelden – Ik heb gekozen voor de mail art duo stylist van Essence.

Stap 1: 
Begin met de onderkant van je nagel rood te lakken en de bovenkant van je nagel wit te lakken. Dit hoeft niet keurig netjes want er komt nog een zwarte lijn overheen. Je kan ook je gehele nagel eerst wit lakken en vervolgens met rood tot de helft van je nagel gaan.

Stap 2:
Trek een zwarte lijn over de scheiding tussen rood en wit. Ik heb hiervoor de duo stylist van Essence gebruikt. Je kan dit ook doen met een speld of een sateprikker of met het nagellak kwastje zelf.

Stap 3:
Nu moet er een grote stip in het midden van de zwarte lijn komen. Ik heb hiervoor de grote kant van de duo stylist van Essence gebruikt, maar je kan dit ook doen met de knop van een speld. Als de zwarte stip in opgedroogd kan de witte stip gezet worden, zorg ervoor dat de witte stip kleiner word dan de zwarte stip. Ik heb hiervoor de kleine kant van de duo stylist van Essence gebruikt maar ook dit kan je doen met de knop van een speld.
Top coat erover en je pokéball is klaar!


Pikachu staart


Benodigdheden:
– Gele nagellak – Als je gele nagellak hebt met een dun nail art kwastje zou ik die kiezen.
– Zwarte nagellak – Ik heb mijn zwarte nagellak van de Action met een dun kwastje gebruikt, maar een normale nagellak kwast is makkelijker.
– Witte nagellak
– Sateprikker of speld

Stap 1:
Lak je nagel helemaal zwart en zorg dat dit goed droog is voor je aan de volgende stap begint.

Stap 2:
Dep de sateprikker in de gele nagellak en teken de omtrek van de staart. Kleine foutjes kun je gemakkelijk weer met zwart bijwerken. Pas wel op dat je gele nagellak niet in natte zwarte nagellak komt want dan word het een rommeltje. Vervolgens ”kleur” je de staart helemaal in met geel en kan je de randjes van de staart nog bijwerken.

Stap 3:
Om de staart helemaal af te maken kan je met een naald of speld een dun wit lijntje trekken langs de rand van de staart. Top coat erop en je Pikachu staart is klaar!


Togepi


Benodigdheden:
– Rode nagellak – Ik heb gekozen voor de rode gel lak van Essence.
– Witte nagellak – Ik heb gekozen voor de witte gel lak van Essence.
– Blauwe nagellak – Ik heb mijn blauwe nagellak van de Action, dit lakje heeft een dun nail art kwastje maar dat is geen must.
– Sateprikker of speld

Stap 1:
Begin met de hele nagel wit te maken. Als je witte kleur niet goed dekt, laat het dan een tijdje drogen en doe er vervolgens een extra laag wit overheen tot het mooi dekkend is.

Stap 2:
Vervolgens dep je je sateprikker of speld in de rode nagellak en reken je willekeurig rode driehoekjes en vierkantjes op je nagel. Dit doe je vervolgens ook met de blauwe kleur.
Top coat erover en je Togepi nagels zijn klaar!


Pikachu Strepen

Benodigdheden:
– Gele nagellak
– Zwarte nagellak – Ik heb mijn zwarte nagellak van de Action gebruikt met een dun nail art kwastje.
– Sateprikker of speld

Stap 1:
Dit is misschien wel de makkelijkste nail art van allemaal, maar daarom niet minder leuk.
Lak je nagel helemaal geel. Zorg dat de gele nagellak goed dekt, geef het eventueel een tweede laagje.

Stap 2:
Dep de sateprikker of speld in de zwarte nagellak en teken twee driehoekjes aan de zijkant van je nagel. En ”kleur” de driehoekjes vervolgens in.
Top Coat erover en je Pikachu strepen zijn klaar!


Gotta catch them all!

>>lees ook: DIY – Nai art<<

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *