Preview: essence Get Loud Holland Trend Editie

Geplaatst door

Zaterdag 27 april kleurt heel Nederland oranje, rood, wit en blauw om de verjaardag van Koning Willem-Alexander te vieren. Koningsdag 2019 wordt weer één groot feest! Uiteraard mogen bijpassende body tattoos, nagellakken, nagelstickers en haaraccessoires in de oer-Hollandse kleuren die dag niet ontbreken. essence viert Koningsdag met een speciale trend editie “Get Loud Holland”, zodat niets een geweldige party meer in de weg staat! Niet alles heeft met nagels te maken, maar ik wou toch graag de hele Get Loud Holland collectie met jullie delen. De collectie is in de maand april verkrijgbaar bij bijvoorbeeld Kruidvat en Trekpleister.


Nagellak

De Nederlandse vlag op je nagels, het is supereenvoudig met de drie nagellakken van de Get Loud Holland collectie. Maak er een leuke nail art mee, of lak alle vingers met deze drie kleuren. Met de prachtige glans en hoge dekking ben jij helemaal party proof!
Consumentenadviesprijs: € 1,59.


Tattoo’s 

Body tattoos – Met deze tijdelijke tattoos maak je niet alleen je outfit koningsdag proof maar ook jezelf! Kies simpelweg een plaatje, knip deze uit, bevochtig het en plaats het waar je maar wilt op je lichaam. De body tattoos bestaan uit twee velletjes met vrolijke oranje, rood, wit en blauwe plaatjes. De tatoeages kunnen heel makkelijk met water en zeep worden verwijderd.
Consumentenadviesprijs: € 1,99.

Nagelstickers – Tover je nagels om tot ware Koningsdag-blikvangers! De originele stickers met dessins in rood-wit-blauw en oranje zijn zelfklevend en maken elke manicure uniek. Een koningsdag nail art in een handomdraai.
Consumentenadviesprijs: € 1,39.

Strijkpatches – Geef je outfit een coole Koningsboost met deze drie unieke kledingpatches. De langhoudende en wasbare patches kunnen eenvoudigweg op de kleding worden gestreken. Tover je oude kleding in tot feestelijke koningsdag fashion items!
Consumentenadviesprijs: € 2,99.


Accessoires

Armbandjes – De drie armbandjes in de Hollandse kleuren kan je op maat maken. Een schattig detail voor bij je koningsdag outfit. Een Koningsdag om nooit te vergeten.
Consumentenadviesprijs: € 1,99.

Haarband – Flower power op Koningsdag! Met deze oranje elastische haarband is je haar klaar om alle feestelijkheden te doorstaan.
Consumentenadviesprijs: € 2,59.

Clips met vlaggetjes – De schattige vlag kan overal aan je outfit of in je haar worden bevestigd met een clipje. Zo maak je in no-time een geweldige party outfit of coupe!
Consumentenadviesprijs: € 1,99.


Party

Confetti kanon – Party till you drop! Met de confetti mix in rood-wit-blauw wordt het een superfeest!
Consumentenadviesprijs: € 2,59

Fan stick – Deze praktische stick tovert een perfecte Nederlandse vlag op je wangen, in slechts één beweging. Het voelt niet plakkerig aan en blijft uren zitten. Perfect dus ook voor een lange Koningsnacht. Gemakkelijk te verwijderen met water en zeep.
Consumentenadviesprijs: € 2,59.


>>Lees ook: Koningsdag Nail Art<<

Fijne Koningsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *